Samsung Galaxy S10e Alınır Mı?

Wanheda

Hectopat
Arkadaşlar telefonu yurt dışından alacağım. Bana 3000 TL masrafı oluyor ama aklımda olan iPhone X veya XR'da alabilirim. İPhone X ikinci el olacak XR ise 700 TL daha masraflı olacak S10E'ye kıyasla. 5 yıldır iPhone 6+ kullanıyorum ve iPhonun bir zararını görmedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Eklemeyi unutmuşum, seçeneklerimin arasında Huawei P30 da var arkadaşlar. (S10E ile aynı masraf)

Son düzenleme:
Ben iPhone öneririm her koşulda. Bence iPhone alın.

Alınır neden alınmasın gayet güzel telefon. X ve XR modeli arasında ne kadar fiyat farkı var S10e modelinin yurt dışında?
X ile arasında fiyat farkı yok ama XR modeli ile arasında 700 TL fark var.
Ben iPhone öneririm her koşulda. Bence iPhone alın.
Uzun zamandır Android bir cihaz kullanmadım fakat neye kıyasla iPhone önerdiniz? Benim için uzun yıllarca kullanabilmem önemli de, çoğu kişi bu yüzden iPhone diyor sizin sebebinizi merak ettim.

Ne açıdan? Açıklarsanız sevinirim.
Stabil ve iyi teknik servis desteği. Durduk yere arıza çıkartma ihtimali diğer android muadillerine göre kat kat az. Ikinci el değeri çok hızlı düşmez. Android muadillerinde teknik serviste 40 takla atarken Apple servisinde yeni cihaz veriliyor. Android modellerinde kasma donma gibi birçok sorun olurken Apple cihazlar sorunsuz çalışıyor. Bir cihaz en az 5 sene güncelleme alıyor ve her güncellemede daha iyiye gidiyor. Bunun karşılığında daha yüksek bir ücret ödüyorsunuz fakat güvenilirlik ve destek en üst düzeyde bir cihaz alıyorsunuz. Tecrübeyle sabit. Uzun süre Samsung da kullandım iPhone da. Kesinlikle iPhone.

10 yıldır samsung kullanan birisi olarak almayın diyorum, yeter artık yok led ekran yanığı yok çok erken güncelleme desteğinin bitmesi yok 1 sene sonra çıkan oyunlarda donmaya takılmaya başlaması, S3, S4, Note ,S7 Edge, S8 Plus, A70, hepsinde aynı sorunlar. Bıktım artık koyu androidciydim artık her koşulda Iphonecuyum.

X ile arasında fiyat farkı yok ama XR modeli ile arasında 700 TL fark var.
Kamera ve ekran olarak S10e her iki cihazdan daha iyi. Performans olarak X ve XR avantajlı. 700 TL epey fazla XR modeli için.

Yurt dışından alırsan ek vergi var ve de gümrükten nasıl geçireceksin bu da sorun.

Samsung kasıyor, donuyor diye de aldanmayın, böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Android tarafında bilindik markaların hiçbirinde de yazılımsal sorunlar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…