Samsung Galaxy S10e vs İkinci El iPhone XR

Bavs

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yeni telefon alacağım. Apple tarafından alabileceğim tek telefon XR'dı. Apple zamlarıyla beraber sıfırına 7 bin TL veremem. Samsung S10e ile arasında kararsız kaldım. Garantili 2. el bir XR mı yoksa sıfır S10e mi almalıyım sizce? S10e 4500 iken XR neredeyse 6 bine dayanıyor 5.800-5900. XR almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
IPhone'larda şöyle bir şey var. Mesela iPhone 11 Pro Max 3969 mAh batarya var S20 Ultra'da 5000 mAh batarya var. Ama S20 Ultra'nın şarjı bitince 11 Pro Max'ın hala 40 şarjı oluyor. iPhone daha az harcıyor şarjı.2. el almanızı önermiyorum.

IPhone'larda şöyle bir şey var. Mesela iPhone 11 Pro Max 3969 mAh batarya var S20 Ultra'da 5000 mAh batarya var. Ama S20 Ultra'nın şarjı bitince 11 Pro Max'ın hala 40 şarjı oluyor. iPhone daha az harcıyor şarjı.2. el almanızı önermiyorum.

Sizce bunun sebebi nedir? Cevaplayalım Apple firmasının işletim sistemi Android'e göre daha iyi ve kararlı ve güç tüketimini iyi planlıyor tek sorunu çok pahalı.

İStediği kadar az harcasın 1800 mah batarya ortalama 3 buçuk saat max 4 saat kullanım verir diye düşünüyorum. Hali hazırda iPhone 6 1800 mah kullanıcısıyım. 3 saat ekran süresi alıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı