Kapalı Samsung Galaxy S10e

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uwutku

Kilopat
Kendi kullandığım S10e model telefonu satıyorum. Bilgileri detaylıca aşağıda yazacağım.

Ürün özellikleri:

Ekran: 5.8 inç Dinamik AMOLED Full HD+ çözünürlük (1080 x 2280p)
Boyut ve ağırlık: 69.9 x 142.2 x 7.9mm ve 150 gram
İşlemci: Samsung Exynos 9820
Grafik Birimi: Mali-G76
RAM: 6 GB LPDDR4X RAM
Depolama: 128 GB
Arka Kamera: 12 Megapiksel geniş açılı lens (f/1.5-2.4) + 16 Megapiksellik ultra geniş açılı lens (f/2.2) (123 derece )
Ön Kamera: 10 Megapiksel (f/1.9)
Pil: 3100 mAh
İşletim Sistemi: Android 10 Pie + One UI 2
Bağlantı: USB Type-C (v3.1) – Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, NFC, Bluetooth 5.0, aptX
Dayanıklılık : IP68

Ürünün:

Alındığı yer: İnternet, Hepsiburada (Ankatekno)
Alınış Tarihi: 19 Ağu Pts 2019, 18:08
Alış fiyatı: 4.220,00 TL
Güncel fiyatı (En uygun): 4.594,00 TL

Ürünü 1 kere garantiye gönderdim. Kamerasının iyi olmadığını düşünüyordum. Sonraki güncellemelerle düzeldi. Fotoğraflarda göreceğiniz gibi kenar çerçevelerinde 2 adet leke var. Neden olduklarını bilmiyorum. Eylül ayından beri o şekilde duruyorlar. Ele takılacak şekilde değil. Sadece renk değişimi.

Ürünle birlikte şeffaf ve siyah-kırmızı kılıfı ücretsiz göndereceğim. Kılıfsız kullanmayı ben sevmiyorum. Ağırlığını arttırıyor ancak koruması uğruna değer. Diğer kılıf farklı bir konumda satılık durumda.

Kutu içeriği kulaklıklar hariç tam. Onları ayrıca satmıştım, ihtiyacım olmadığı için. Telefonu nakit ihtiyacı olduğu için satıyorum.

Çalışma olarak problem yok. Ayrıca bilmek istediklerinizi sorabilirsiniz. Fotoğraf açılarını değiştirebilirim.

Fiyat olarak 3.500,00 TL belirledim. Lütfen pazarlık için iletişime geçmeyin. Yakın zamanda 2 satış yapmıştım. İsterseniz alıcılar ile görüşebilirsiniz.

Satış yaptığım diğer konu:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…