Samsung Galaxy S11 alınır mı?

Bence alınabilir. Çünkü OLED ekran ile geliyor ve onun da yanında kalemi çıkıyor. Uzun güncelleme desteği de barındırıyor. Fiyat olarak çok fark var fakat bütçeniz el veriyorsa S11 hem Google desteği hem işlemci olarak sizi daha rahat ettirecektir. Ucuza Bluetooth bir klavye mouse seti alabilirsiniz taşınabilir boyutta.

Ayrıca Huawei cihazlara geleceği söylenen HarmonyOS Next güncellemesi gelirse Google uygulamalarını asla kuramayabilirsiniz.

Bence alınabilir. Çünkü OLED ekran ile geliyor ve onun da yanında kalemi çıkıyor. Uzun güncelleme desteği de barındırıyor. Fiyat olarak çok fark var fakat bütçeniz el veriyorsa S11 hem Google desteği hem işlemci olarak sizi daha rahat ettirecektir. Ucuza Bluetooth bir klavye mouse seti alabilirsiniz taşınabilir boyutta.
Türkiye'de incelem videosunu çeken bir tane bile birisi olmadığı için Tablet hakkında bilgi edinemedim.Yabancı kanallara baktığımda kalemde gecikme var gibi gözüküyor,bunun yanı sıra tabletin ekran çerçeve oranı da bana çok kötü geldi;kırdığım eski tablet ile birebir aynı çerçeve ve boyuta sahip.

Çerçeve kalınlığı biraz fazla verdiğiniz fiyata göre fakat Huawei'den çok daha üstün bir tablet ayrıca Apple'ın OLED ekranı yalnızca Pro serisinde verdiğini düşünürsek bence fazlasıyla iyi. Kalem konusunda ise Samsung olduğu için sıkıntı olacağını sanmam videolardakine aldanmayın onun yerine yakında bir teknoloji marketinde test edebilirsiniz. Eğer içinize sinmezse iPad 11th gen modeline de yönelebilirsiniz Huawei ile aynı fiyatta olduğu için.

Ayrıca tabletin yabancı kanallardaki videolarına baktığımda kalemde herhangi gecikme fark edemedim.

Çerçeve kalınlığı biraz fazla verdiğiniz fiyata göre fakat Huawei'den çok daha üstün bir tablet ayrıca Apple'ın OLED ekranı yalnızca Pro serisinde verdiğini düşünürsek bence fazlasıyla iyi. Kalem konusunda ise Samsung olduğu için sıkıntı olacağını sanmam videolardakine aldanmayın onun yerine yakında bir teknoloji marketinde test edebilirsiniz. Eğer içinize sinmezse iPad 11th gen modeline de yönelebilirsiniz Huawei ile aynı fiyatta olduğu için.

Ayrıca tabletin yabancı kanallardaki videolarına baktığımda kalemde herhangi gecikme fark edemedim.
Laptopmu alsam diye düşünüyorum da tablet daha mantıklı geliyor.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu fiyat bandında olan laptopların hepsi 60hz çözünürlüğe sahip,beni düşündüren tek unsur S11 tabletin çerçeve oranının kötü olması.

30 bin lira bandıysa eğer OLED ekranlı IdeaPad modelleri mevcut az da olsa. Fakat 20 bin lira bandında bütçeniz varsa tablet almanız daha mantıklı olabilir.

Ultra modelinin fiyatı 32-33.000TL olsaydı satın alabilirdim. Laptoplarda 32-34 bandında M3 var fakat o da 60Hz.

Hocam tableti ne için alacaksın? Benim iPad Pro m4'üm varken onu satıp IPS ekranlı 60Hz iPad Mini'ye geçtim çünkü tableti yanımda taşıyorum ve 120Hz'e ihtiyacım yoktu. IPad'in burada diğer markalardan iyi yaptığı şey uygulama desteği ve iPadOS. Şahsen Tab S9 Ultra da kullanmış biri olarak günün sonunda iPad minim ile çok mutluyum. Ellerimi ağrıtmadan saatlerce kullanabiliyorum. Ha tabii insan istiyor güzel bir OLED ve 120Hz i olsun fakat inanın kullanınca çok da gerekli olmadığını anlıyorsunuz.

Hocam tableti ne için alacaksın? Benim iPad Pro m4'üm varken onu satıp IPS ekranlı 60Hz iPad Mini'ye geçtim çünkü tableti yanımda taşıyorum ve 120Hz'e ihtiyacım yoktu. IPad'in burada diğer markalardan iyi yaptığı şey uygulama desteği ve iPadOS. Şahsen Tab S9 Ultra da kullanmış biri olarak günün sonunda iPad minim ile çok mutluyum. Ellerimi ağrıtmadan saatlerce kullanabiliyorum. Ha tabii insan istiyor güzel bir OLED ve 120Hz i olsun fakat inanın kullanınca çok da gerekli olmadığını anlıyorsunuz.
Hocam tableti sadece tek bir amaç için değilde;oyun,izleme,okuma ve yazma işleri için alacağım.Daha önce hiç OLED ekran kullanmadığım için gerekliliği hakkında pek bir yorum yapamıyorum fakat benim için 90hz+ önemli.Apple cihazlarda 90hz+ olsaydı satın alırdım.

Bence S11 modeli en mantıklı model 30 bin TL'ye 120 Hz + dynamic AMOLED bir panele sahip 60 Hz ve 120 Hz arasında otomatik geçiş yaparak pil ömrünü artırıyor.
Hocam S11'in kılıfı 4.000TL.Dik veya yatay bir şekilde kullanabileceğim stand tarzı birşey var mı?Kitap okuma standı aklıma geldi fakat o da biraz absürt kaçıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı