R rokettamircisi Zeptopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s20-fe-256-gb-snapdragon-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00000MQ88Z?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000MQ88Z&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Sizce alınır mı, ne dersiniz? 6.5 k bütçe var. Alınmazsa ne almalıyım?
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s20-fe-256-gb-snapdragon-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00000MQ88Z?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000MQ88Z&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Sizce alınır mı, ne dersiniz? 6.5 k bütçe var. Alınmazsa ne almalıyım?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Kasım 2021 #2 Ayni butcede bu telefonu dusunuyorum ancak 1 sene sonra 5G'ye gecilecek olmasi kafami bulandiriyor. A52s ya da hemen alinmayacaksa S21 FE'ye yonelmek de mantikli olabilir.
Ayni butcede bu telefonu dusunuyorum ancak 1 sene sonra 5G'ye gecilecek olmasi kafami bulandiriyor. A52s ya da hemen alinmayacaksa S21 FE'ye yonelmek de mantikli olabilir.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 7 Kasım 2021 #3 rokettamircisi dedi: https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s20-fe-256-gb-snapdragon-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00000MQ88Z?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000MQ88Z&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Sizce alınır mı, ne dersiniz? 6.5 k bütçe var. Alınmazsa ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bize biraz detay verin hangi uygulamalara girersiniz kamera önemli mi biraz bilgi verin ne kullanacaksınız telefonda?
rokettamircisi dedi: https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s20-fe-256-gb-snapdragon-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00000MQ88Z?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000MQ88Z&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Sizce alınır mı, ne dersiniz? 6.5 k bütçe var. Alınmazsa ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bize biraz detay verin hangi uygulamalara girersiniz kamera önemli mi biraz bilgi verin ne kullanacaksınız telefonda?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2021 #4 Kesinlikle alınır, ben de aynı telefonun mavi rengini almak istiyorum zaten.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 7 Kasım 2021 #5 S20 FE güncellemeden dolayı aşırı ısınma olduğu söyleniyor. Şu aralar uzak durun bence.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #6 Her türlü alınır. Snapdragon modeli olmasına dikkat edin, iPhone 11 modeline kadar kamera ve genel anlamda daha iyisi yok.
Her türlü alınır. Snapdragon modeli olmasına dikkat edin, iPhone 11 modeline kadar kamera ve genel anlamda daha iyisi yok.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 7 Kasım 2021 #7 dogan_orun dedi: S20 FE güncellemeden dolayı aşırı ısınma olduğu söyleniyor. Şu aralar uzak durun bence. Genişletmek için tıkla... Hocam o exynos modelinde snapdragon modelinde hiçbir sorun yok.
dogan_orun dedi: S20 FE güncellemeden dolayı aşırı ısınma olduğu söyleniyor. Şu aralar uzak durun bence. Genişletmek için tıkla... Hocam o exynos modelinde snapdragon modelinde hiçbir sorun yok.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #8 dogan_orun dedi: S20 FE güncellemeden dolayı aşırı ısınma olduğu söyleniyor. Şu aralar uzak durun bence. Genişletmek için tıkla... Hocam kuzenim kullanıyor başka bir konuda söylemiştim zaten. Öyle bir sorun yaşamadı şimdiye kadar diye biliyorum, daha 2 saat önce sohbet etmiştim. Tekrar sorayım yinede.
dogan_orun dedi: S20 FE güncellemeden dolayı aşırı ısınma olduğu söyleniyor. Şu aralar uzak durun bence. Genişletmek için tıkla... Hocam kuzenim kullanıyor başka bir konuda söylemiştim zaten. Öyle bir sorun yaşamadı şimdiye kadar diye biliyorum, daha 2 saat önce sohbet etmiştim. Tekrar sorayım yinede.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 7 Kasım 2021 #9 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam kuzenim kullanıyor başka bir konuda söylemiştim zaten. Öyle bir sorun yaşamadı şimdiye kadar diye biliyorum, daha 2 saat önce sohbet etmiştim. Tekrar sorayım yine de. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Bildiğim kadarını yazdım. Güle güle kullanın. Problem olmamasına sevindim.
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam kuzenim kullanıyor başka bir konuda söylemiştim zaten. Öyle bir sorun yaşamadı şimdiye kadar diye biliyorum, daha 2 saat önce sohbet etmiştim. Tekrar sorayım yine de. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Bildiğim kadarını yazdım. Güle güle kullanın. Problem olmamasına sevindim.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #10 Hocam A52s alınabilir. Daha ucuz, özellik olarak daha kısılmış ama bence pişman etmez. Ben A52 kullanıyorum mesela.
Hocam A52s alınabilir. Daha ucuz, özellik olarak daha kısılmış ama bence pişman etmez. Ben A52 kullanıyorum mesela.