Elektronik Samsung Galaxy S20 FE 9989TL

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Samsung'un hâlâ daha Türkiye için fiyat politikası düşünmesi insanı mutlu ediyor.

Cihazın satıcısı Amazon ve SM-G780G yani Snapdragon 865 olan model. Bu fiyata kesinlikle alınabilir. Kamera, ekran ve performans olarak gayet iyi bir cihaz. Sadece oyun odaklı bakanlar 1-2K arası daha koyup Realme GT 2'ye yönelebilir.

Güncelleme desteği konusunda çamur atılmaması gereken bir cihaz, sırf bu yüzden alınmamazlık yapılmaz. A54'ün çok daha önünde bir cihaz. Uzun süre güvenlik güncellemesi alması da cabası.

Anneme aldım hafif ısınması dışında güzel telefon.

Ekran süresi çok önemli hocam. Bir de bu ürünlerin batarya tarafına raf ömürleri oluyor o yüzden iyice düşünüp karar vermem lazım.

Ekran süresi olarak ne kadar gidiyor hocam?
Baya gidiyor,bizde aynı şekilde şarjı biter diye düşünmüştük ilk başta ama aldıktan sonra şarjını ilk gün 100'e kadar doldurduk.Daha sonrasında annem 3 güne anca bitirdi.

S21 FE'de indirime girer mi acaba? Telefon almak istiyorum da almışken dayanıklı bir şey almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…