Samsung Galaxy S20 FE alınır mı?

Bu bütçede tüm yurt içi, yurt dışı telefonlara baktım en mantıklı seçenek olarak bu telefon kalıyor. Kullanan varsa sormak istediğim sorular şunlar. Oyunlarda throttling sorunu var mı? PUBG HDR, CoD sabit olarak 60FPS de oynatıyor mu? Telefon ısındığı zaman arka plastiği ısıyı ne kadar hissettiriyor? Bataryası ortalama kaç saat ekran süresi veriyor? 60Hz de sadece Wi-Fi açık ortalama kaç saat ekran süresi verir? Ekranında AMOLED yanığı gibi sorunları var mı? En son olarak da beyaz mı mavi rengi mı tercih edilmeli?

Kullanan biri değilim ve bugüne kadar birçok konuda önerdim ancak:
- Güncelleme desteği yakında bitecek. Bu da telefonda yavaşlama ve kamerada kotulesmelere gidebiliyor.
- Son zamanlarda ısınma ve batarya süresi ile ilgili birçok konu açıldı forumda bakabilirsiniz.
Dediğim gibi fiyatı için mükemmel bir seçenek ama güncellik önemliyse geçmeyin.

Güncelleme desteği bitti bile. Güvenlik güncelleştirmeleri ve bug çözümleri alıyor artık sadece.

S20 FE güncellemeleri bitecek yakında. A34 bak. İstersen S20 FE alabilirsin.

Yeni sürüm güncellemesi almayacak güncellemeden kastımız o. Güvenlik güncelleştirmeleri bayağı bir süre her telefon alıyor.
SD 865 Android 14 kaldıracak bir işlemci aslında ama vermeyecekler işte. Ben de güvenlik güncellemesini demiştim zaten.

Zamanında iyi bir telefon olsa da artık epey eskidi. Yakında güncelleme desteği de kesilecek, o yüzden almayın. A34, A54 veya A73'e bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…