Samsung Galaxy S20 FE, Ekran Sorunu İle Karşı Karşıya

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung Galaxy S20 FE ekran sorunu

Samsung’un geçtiğimiz aylarda duyurmuş olduğu Galaxy S20 FE, ekran sorunu ile gündeme geldi. Galaxy S20 Fan Edition kullanıcılarından gelen geri bildirimlere göre, Samsung’un yeni nesil akıllı telefonunun bazı durumlarda dokunmatik ekranının dokunmaları çok hassas veya hiç algılamadığını görmekteyiz. Aynı zamanda paylaşılan raporlarda söz konusu bu dokunmatik ekranın kendi kendine dokunmalar yaptığını da ifade eden kullanıcılar, […]

Devamı: Samsung Galaxy S20 FE, Ekran Sorunu İle Karşı Karşıya
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Technopat'ın Samsung ile bir sıkıntısı, Apple ile de sağlam bir dostluğu var sanırsam (benim düşüncem). Samsung ile ilgili hiç güzel haber göremedim :).

Şu an Recep S20 FE kullanıyor ve bir sorun yaşamıyor, ben MacBook Pro 2017 kullanıyorum ve tuşlarını hiç bir zaman sevmedim, ayrıca tuş arızası, SSD'nin sorunlu olup geri çağırılması ve 2 Thunderbolt portundan birinin şu an temassızlık yapması sorunu yaşadım.

Ayrıca iPhone ekranlarını da Samsung ekranları yanında beğenmediğimi incelemelerde söyledim. Ancak kamerası videoda da fotoğrafta da gerçekten iyi. Özetle neyse o, Apple onarım sorunları ya da eksikleri ile ilgili de, Samsung sorunları ile ilgili de sitede bir ton haber bulabilirsiniz. Benzeri şekilde Intel, AMD, NVIDIA ya da aklınıza gelebilecek hakkında haber yapmaya değer herhangi bir marka hakkında da.

Şu an Recep S20 FE kullanıyor ve bir sorun yaşamıyor, ben MacBook Pro 2017 kullanıyorum ve tuşlarını hiçbir zaman sevmedim, ayrıca tuş arızası, SSD'nin sorunlu olup geri çağırılması ve 2 Thunderbolt portundan birinin şu an temassızlık yapması sorunu yaşadım.

Ayrıca iPhone ekranlarını da Samsung ekranları yanında beğenmediğimi incelemelerde söyledim. Ancak kamerası videoda da fotoğrafta da gerçekten iyi. Özetle neyse O, Apple onarım sorunları ya da eksikleri ile ilgili de, Samsung sorunları ile ilgili de sitede bir ton haber bulabilirsiniz. Benzeri şekilde Intel, AMD, NVIDIA ya da aklınıza gelebilecek hakkında haber yapmaya değer herhangi bir marka hakkında da.

Hocam şu sitede ekran sorunun çözüldüğünü söylüyor güncelleme ile;

Bir de Samsung telefonda video çekerken, kameralar arası geçiş yapınca, birkaç saniye gecikme ve uzaklık sorunu var. Daha da bir şey duymadım.

Böyle de Samsung fanı oldum gibi :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı