Samsung Galaxy S20 FE İnceleme Ve Deneyimim

Teşekkürler. Vatan'dan satın aldım.

Ram olarak düzelttim ama benim bildiğim bellekte aynı şey Ram ile.
(!) Koymayı unutmuşum pardon.
Teşekkürler. Vatan'dan satın aldım.

Ram olarak düzelttim ama benim bildiğim bellekte aynı şey Ram ile.
Hocam bu arada 25W destekliyor içinden 15W adaptör çıkıyor bence 25W adaptörü alın 1 saatte yüzde yüz olur.

Ha mizah olarak söylemişsiniz pardon.

Bu bile hızlı dolduruyor zaten, şuan için bana gerekmiyor ama cihazı alacak arkadaşlar için güzel bir bilgi.
Evet size yetiyorsa sorun yok bide ben kutunun içinden çıkan şarj kablosunun uzunlugunu merak ediyorum çekebilirmisiniz resmini?
@Elan Morin Tedronai 6Gb ram her oyunu açar mı? (Bu benim sorum bide alacaklar için faydalı olur diye soruyorum konuyla alakası var).

Tek kişi olduğum için doğru düzgün çekemedim, ancak bu kadar oldu. Mousepadim 70X30 boyutlarında, şarj cihazı da gerdiğiniz zaman uzunlamasına yaklaşık 1.5 katı civarında.

Hocam RAM miktarı belli bir raddeye kadar önemli fakat çok büyük kısım işlemcide bitiyor.

Bu cihaz genshin, Ark, Asphalt, PUBG, CoD piyasada ne kadar oyun varsa canavar gibi oynatır bana mısın demez.

Aynı anda çok fazla işlem yapmaya, uygulama kullanmaya kalkışmazsanız o 8 GB ile olan RAM farkını hissetmezsiniz.
(Çok işlemden kasıt aynı anda 9-10 uygulama kullanmaya çalışmak mesela.)

İnceleme ise biraz kısa ama güzel ve yeterli olmuş yine de.

Teşekkürler. Kısa olduğunun farkındayım, dediğim gibi daha çok yeniyim zamanla düzeltirim herhalde.

Bana yetmez ozaman 9-10 uygulama uygulama çalıştırıyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…