Samsung Galaxy S20 FE vs A53 5G

Ben de Samsung'u tek geçerim o markalar yerine ama kim bilir kaç ay sonra düşer fiyatları. Biraz daha acil bir ihtiyacım var ve A33'ün 7000 TL üzerinde çıkış yapacağını düşünüyorum A53'ü gördükten sonra.

Özellikleri A53'ün fena gelmemişti. İlk şaşırdığım nokta Exynos'la gelmesi olmuştu. Dedim 6000-7000'e falan gelir diye lakin 8000 civarına gelmiş. Yuh dedim. S20 FE tabiiki kazanan olmuş. İncelemeyi beğendim, ellerinize sağlık. M53 nasıl olacak acaba ?

O da bu fiyatlardan çıkarsa pek şansı yok bence. Dimensity 900 kullanıyordu o da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Erdi Özüağ'ın Samsung Galaxy A53 ile ilgili ''Android 16'yı da alacak'' şeklinde bir videosu var. Sahiden Android tarafında bu kadar uzun güncelleme desteği özellikle de uygun fiyatlı bir cihaza veriliyor muydu?

@xakiran
Evet verilecek. Yeni A serilerinden A33, A53 ve A73 4 yıl Android 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Yeni bir güncelleme programı ama çok iyi bir şey.

Erdi Özüağ'ın Samsung Galaxy A53 ile ilgili ''Android 16'yı da alacak'' şeklinde bir videosu var. Sahiden Android tarafında bu kadar uzun güncelleme desteği özellikle de uygun fiyatlı bir cihaza veriliyor muydu?
Cihaza Android 16 gelene kadar yeni telefon aramaya başlarsın, Android telefonun ömrü 2-3 sene falan sonrasın da kasmalar, donmalar başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…