Samsung Galaxy S20 FE vs A53 5G

A53 6000TL, S21FE 8250TL. Hangisini almalıyım? A53 çok uygun gibi duruyor.

@Sam Bridges S21 FE çok daha iyi bir cihaz.

Hocam sizi de çok meşgul ediyorum, helal edin. Bu son iki model arasında kaldım. S21 FE'nin daha iyi olduğunu biliyorum ama aralarında 2250TL fark var. A53'ü alırsam bu farkı ileride arar mıyım? Ayrıca bataryası da daha az S21 FE'nin. A53'ün aklıma takılan tek noktası işlemcisi.

Sizce aradaki farkı vermeli miyim? Bataryası iyiyse direkt S21FE alacağım ancak bazı yerlerde bataryası hakkında şikayetler okudum.

Hiç oyun oynamıyorum. A53'ü alırsam bana yeteceğini de biliyorum, S21'i alırsam daha iyi deneyim yaşayacağımı da. A50'den geçiyorum. İkisi de 4 yıl Android güncellemesi alacak.

S21 FE bildiğiniz gibi üst segment bir cihaz. A53 ise orta segment bir cihaz. Aradaki fiyat farkını önemsemez iseniz S21 FE çok iyi bir cihaz. Sosyal medya anlamında bayağı uzun götürür. A53'te iyi cihaz aslında ancak eğer 3 sene sonra yeni bir a serisi cihaz alırım diyorsan A53 al. S21 FE 6-7 sene götürecek amiral gemisi cihaz. 2016'da çıkan S7 serisi bile sosyal medyaya rahatlıkla girebiliyor.

Batarya yeterli olur.

İşlemci olarak arada çok büyük fark var. Exynos 1280 modeli de verimli bir işlemci olduğunu söyleyemem.

İşlemci farkını nerelerde hissederim kamera ve video kaydı haricinde? Ayrıca S21 FE alırsam 400TL fark verip 128 GB yerine 256 GB mı almalıyım?

@BERWAR İzlediğim bir video sayesinde S21 FE almaya karar verdim 128 mi 256 mı almalıyım?

Yardımlarınız için müteşekkirim.

Son düzenleme:

Hocam, eğer çok resim/video depolarım dersen 256 GB yeter. Unutma S21 FE modelinde hafıza kartı girişi yok.

İşlemci farkı kendini her yerde hissettirir. 128 GB sana yeterliyse onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…