Samsung Galaxy S20 vs iPhone SE 2020

Yer
İzmit
Merhaba, ikinci el telefon bakıyorum ve benim için en önemli özellik kamera. 7500 TL'ye iki telefonu da bulabildim fakat birbirlerine karşı üstünlükleri olduğundan karar veremedim. Günlük hayatta çok oyun oynayan biri değilim, sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

S20 alınabilir.

Snapdragonlu versiyonlu S20 ama %98 yurtdışı cihazdır.

SE 2020 kullanıyorum bir süredir. Powerbank almak bir zorunluluk. Hiç oyun oynamam, sosyal medya günlük maksimum yarım saat kullanırım. Gerisi wp ve arama. Yine de bataryası yetmiyor. Kamerası çok iyi, ses kalitesi idare eder. Hızı çok çok iyi. Arada bir kapanıyor, bunun benim cihazımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Sorunlarına rağmen kullanım rahatlığı, kamerası ve tasarımı sevmem nedeniyle memnunum.

Eğer yurt dışı 865'li bulabilirsen S20 almanı tavsiye ederim. Samsung garantili alacağım diyorsan hiç bulaşma SE 2020 al derim.

Exynos 990 benim için bir problem oluşturur mu? Gün içinde oyun oynamadığım için pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Özellikle kamera performansı beni etkiledi S20'nin. Yine de tecrübesi olan kişilerin yorumunu dikkate alırım tabii.

Daha önce hiç IOS kullanmadım ve SE 2020'nin köşelerinde hafif darbeleri var. Bu beni biraz soğuttu. S20 ise sıfır temizliğinde neredeyse.

Exynos 990 aşırı ısınıyor ve çok pil tüketiyor. Hadi ısınma güncellemelerle minimum seviyeye indirildi diyelim (inanmıyorum) işlemci aşırı pil tüketiyor. S20 de 120Hz kullanımında mobil veride 3 saat Wi-Fi'de taş çatlasın 5 saat ekran süresi alırsın. SE 2020 1800MAh'e rağmen S20 sen daha iyi batarya performansı sunuyor. S20'yi yurt dışı 865'li almayacaksan hiç alma derim.

Son düzenleme:
Hocam Exynos 990'lı S20 FE kullanan tanıdığım var ve ısınma sorununun güncellemelerle büyük oranda çözüldüğünü söylüyor. Performans konusunda herhangi bir düşüncem yok daha önce tecrübe etmediğim için. SE 2020'nin bataryası replika ile değiştirilmiş. Sizce ne yapmalıyım kararsızım. S20 beni 1-2 yıl kadar idare eder mi sizce?

Bu bütçeyle illa bu iki cihazdan biri mi olmak zorunda?
Cihaz önerilerine açığım.

Hocam sahibinden temiz, pili 87 SE 2020 buldum. Fiyatta 6.750 TL'ye kadar indi. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…