tayfun eker
Kilopat
- Makaleler
- 1
10k bandından başladım ve 20k pskolojik sınırına yakın bir telefonu 17k fiyata aldım. Nasıldır, iyi midir bu telefon?
iPhone olsa öyle demezdin ama.Çıkalı 2 sene olmuş cihazı sıfır mı aldın ?
Herhalde demezdim. IOS ile Android bir mi ? Elimde poco x6 pro 12/512 var. 6 aylık cihazın ikinci eline 14bin üstü veren yok. Sıfırı halbuki 20bin lira. Hal böyle olunca çıkalı 2 sene olmuş android cihazı 0 almak zarardan başka birşey değil.iPhone olsa öyle demezdin ama.
Herhalde demezdim. iOS ile Android bir mi? Elimde POCO X6 Pro 12/512 var. 6 aylık cihazın ikinci eline 14bin üstü veren yok. Sıfırı halbuki 20bin lira. Hal böyle olunca çıkalı 2 sene olmuş Android cihazı 0 almak zarardan başka bir şey değil.
Arkadaşım sen benimle tartışacağına KS nin sorusuna cevap ver. Ben fikrimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Sende fikrin varsa onu söyle, yoksa bana sarma.Telefonu yatırım kafasıylamı alıyorsun.
Arkadaşım sen benimle tartışacağına KSnin sorusuna cevap ver. Ben fikrimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Sende fikrin varsa onu söyle, yoksa bana sarma.
Hemen vereyim günümüzde 17 bin TL'ye alınabilecek en iyi cihaz S21FE SDdir. Yani günümüzde hala sıfırı alınır 2 Android 3 güvenlik güncellemesi alacak cihaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.