Samsung Galaxy S21 FE 17.000 TL eder mi?

Herhalde demezdim. iOS ile Android bir mi? Elimde POCO X6 Pro 12/512 var. 6 aylık cihazın ikinci eline 14bin üstü veren yok. Sıfırı halbuki 20bin lira. Hal böyle olunca çıkalı 2 sene olmuş Android cihazı 0 almak zarardan başka bir şey değil.

Telefonu yatırım kafasıylamı alıyorsun.

Arkadaşım sen benimle tartışacağına KSnin sorusuna cevap ver. Ben fikrimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Sende fikrin varsa onu söyle, yoksa bana sarma.

Hemen vereyim günümüzde 17 bin TL'ye alınabilecek en iyi cihaz S21FE SDdir. Yani günümüzde hala sıfırı alınır 2 Android 3 güvenlik güncellemesi alacak cihaz.

Hemen vereyim günümüzde 17 bin TL'ye alınabilecek en iyi cihaz S21FE SDdir. Yani günümüzde hala sıfırı alınır 2 Android 3 güvenlik güncellemesi alacak cihaz.

Ben bu konu hakkında bir taraf tutmuyorum fakat Çinli firmalar 2 sene sonra çıkardıkları telefonları unuttukları için muhtemelen Samsung'unda tarihinin geçtiğini düşünüyor arkadaş. Bundan önceki telefonum POCO X3 nfcydi. Anakart problemi yaşadım ve kamerasını aylarca kullanamadım. Servisi zaten berbat. Telefonu kargoya açık koymuşlar iyi yolda falan patlamamış.
Telefon desen güncellemesini geri çektiler anakart probleminden dolayı. POCO'ya daha para vermem. Arayüzü buglu ve berbat, sayın deseniz bir dünya hata sayarım. Sonuç olarak girdiğim delikten birdaha girmek istemiyorum ve tercihimi bu telefondan yana kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı