S so_close Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Amacım sadece gündelik olarak kullanmak oyun derdim yok kamerası ideal olsun, bütçem de 16-18 falan sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Amacım sadece gündelik olarak kullanmak oyun derdim yok kamerası ideal olsun, bütçem de 16-18 falan sizce alınır mı?
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.420 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 so_close dedi: Amacım sadece gündelik olarak kullanmak oyun derdim yok kamerası ideal olsun, bütçem de 16-18 falan sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır ise S21 FE oyun için ve uzun kullanımdada kullanılır hocam zaten alınır.
so_close dedi: Amacım sadece gündelik olarak kullanmak oyun derdim yok kamerası ideal olsun, bütçem de 16-18 falan sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır ise S21 FE oyun için ve uzun kullanımdada kullanılır hocam zaten alınır.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.791 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 Honor 200 (8 GB / 256 GB) Honor 200 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Samsung Galaxy A56 5G (256 GB) Samsung Galaxy A56 5G SM-A566B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Hem eski hem de fazla sorunlu bir model. Önermiyorum.
Honor 200 (8 GB / 256 GB) Honor 200 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Samsung Galaxy A56 5G (256 GB) Samsung Galaxy A56 5G SM-A566B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Hem eski hem de fazla sorunlu bir model. Önermiyorum.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 so_close dedi: Amacım sadece gündelik olarak kullanmak oyun derdim yok kamerası ideal olsun, bütçem de 16-18 falan sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz, hem ekran süresi az hem de işlemci ısınıyor. Bir de zaten çok ısınan işlemciye polimer kasa koymuşlar şaka gibi.
so_close dedi: Amacım sadece gündelik olarak kullanmak oyun derdim yok kamerası ideal olsun, bütçem de 16-18 falan sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz, hem ekran süresi az hem de işlemci ısınıyor. Bir de zaten çok ısınan işlemciye polimer kasa koymuşlar şaka gibi.