Samsung Galaxy S21 FE şarjdayken ekrana kendiliğinden basıyor ve ekran titriyor

dworuk53

Femtopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy S21 FE cihazım şarjdayken klavyeye kendiliğinden basıp ekrana dokunurken de titriyor kendiliğinden. Okuduğum yerlerde adaptörden kaynaklı olabilir yazıyordu, kendi kullandığım 45W'lık adaptörde ve babamın 25W'lık adaptorunde oluyor annemin 15W'lık orijinal Samsung adaptorune takınca böyle olmuyor sorundan emin olmak için bir de ben sorayım dedim yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı kablo ile de aynı oluyorsa maalesef adaptör kaynaklı demektir.

Telefonun kutusundan çıkan kabloyu kullanıyordum eski telefonumun kablosunu takınca durum düzeldi teşekkür ederim yardımın için.

Telefonun kutusundan çıkan kabloyu kullanıyordum eski telefonumun kablosunu takınca durum düzeldi teşekkür ederim yardımın için.

Yine aynısı olmaya başladı büyük ihtimalle telefonu değişime vereceğim(aldığımızın üzerinden 6 ay bile geçmedi)

Son düzenleme:

Bende orijinal kablo ile kullanıyorum ve bazen farklı şarjlar ile de şarj ettim ama hiç yaşamadım bu durumu. Servis ile iletişime geçmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…