Samsung Galaxy S21 FE vs Realme GT 2

Yaklasik 2-3 hafta önce yanında galaxy buds 2 hediyesi ile birlikte S21 FE aldım. Şarj olarak benim 1 günümü rahat cikartiyor ama yeterli değil yine de bataryası. Bir de ilk aldığım zaman garip bir şekilde fazla ısınıyormus gibiydi daha sonrasında öyle bir sorun kalmadı.

Telefon alırken içindeki yazılıma ve vadettiği kullanım rahatlığı, kullanıcı deneyimine de bakın. Android tarafında Samsung bu konuda en temiz marka. Telefon almayı düşünüyorsanız Apple ve Samsung kaliteli bir deneyim sunacaktır genel itibariyle. Sadece donanımı biraz daha iyi diye doğru düzgün ui ve ux vadedemeyen firmalara çok bulaşmanızı tavsiye etmem. S21 FE alın derim.

Batarya performansı istiyor. S21 FE o kaar performansı o kadar iyi değil. Not düşeyim; hızlı şarj bataryanın ömrünü azaltır.

Bataryanın ömrü her türlü azalır. GT2'de 2500-2500 çift batarya var ömrü daha uzun gider. Ayrıca 25 W şarj ile batarya ömrün azaldığında daha geç doldurmaya başlarsın. En azından 65 W azalsa bile daha hızlı dolduracaktır.

Son düzenleme:

S21 FE almanı tavsiye ederim.

Her türlü azalır evet ama ben daha hızlı azalır demek istemiştim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Anladığım kadarıyla herkes en az benim kadar ikileme düşmüş bu konuda . Bir anket yapabilsek sonuç %50 - %50 çıkacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…