Samsung Galaxy S21FE hâlâ alınır mı?

Sabura48

Hectopat
Merhaba. Realme 5 Pro kullanıyorum ve telefon artık beni çıldırtmaya başladı.

Ortalama 13-14 bin bütçem var.

Ortalama üstü bir oyun performansı (Diablo immortal oynamak istiyorum).

Güzel bir kamera performansı.

Güncelleme almasını pek umursamıyorum alsa da olur almasada olur. Kullandığım bankacılık uygulamaları ve oyunları açsın yeter.

Batarya günde 1 gitsin yeterli benim için. Günde en fazla 5-6 saat elime alırım telefonu.

Daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Snapdragon işlemcili S21 FE alırsanız batarya ve performans olarak gayet iyi gider fakat Exynos işlemcili alırsanız batarya tatmin etmez. Günde neredeyse 3 defa şarja takıyordum telefonu. Batarya olarak Exynos oyunculara tamamen yetersiz.

Bu fiyat bandında daha iyisi var mı peki hocam.

Hocam günde en fazla 1 saat oyun oynarım. Snapdragon yok sanırım Türkiye'de. Daha iyi bir öneri varmıdır bu fiyata

Çok şey istiyorsun. Ortalama üstü bir oyun diyorsun 12 13 bin bütçeye zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam günde en fazla 1 saat oyun oynarım. Snapdragon yok sanırım Türkiye'de. Daha iyi bir öneri var mıdır bu fiyata

Exynos işlemcili S21 FE yerine Snapdragon işlemcili S20 FE tercih etseniz daha makul olur. Bir de Xiaomi Mi 10T kullanmıştım. Bunun bataryasıda tatmin edici derecede.

12-13 bin lira verip bana Diablo immortal oynatmayacaksa çöpe atmış gibi olurum

POCO X4 GT pil performans olarak daha iyidir ama kamera olarak bilemem karşılaştırma videosu varsa bakabilirsiniz. Ama ortalama bir kamerası var denebilir.
Pil benim için önemsiz hocam oyun oynarken kasmasın, kamerası iyi olsun yeterli.

Alınır.

Bu bir bilgisayar değil, oyun oynamak için sen ne sanıyorsun 20-30 bin TL'lik telefon alınmalı mı? Bu telefonda gayet rahat bir şekilde oyun oynayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…