Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Samsung Galaxy S22 modelinde pil sorunu var diye biliyorum, Farklı modellere yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.

S22'deki pil ve ısınma sorunundan korktuğum için S23 aldım. S22 alıp da acaba günü kurtaracak mı derdi yaşamak istemedim.
Memnunmusunuz hocam?
Bende one plus 9 pro ve Samsung arası git gel yapıyorum arada fiyat farkı da var tabi bilemedim Napacağımı

Çok memnunum telefondan. Özellikle küçük boyutu, ekran kalitesi, stereo hoparlör beni çok etkiledi. 3900 mAh pil olmasına rağmen Wi-Fi ve 60 Hz kullanımda 8 saat ekran süresi veriyor. Kamerası da bu fiyatta rakipsiz.

iPhone 12 mini ikinci elde bulabilirsiniz

1.5 aydır S23 kullanıyorum.
Bütçem olsa düşünmeden alırım

1.5 aydır S23 kullanıyorum.
Batarya konusu beni tereddüte düşürürdü ileride deforme oluncaya ve uygulamalar sahan güçlü sistem isteyince ekran süresi daha da azalacak galiba Apple gibi servislerde falan pil değişimi olmuyor powerbanka bağlı yaşamak da istemiyorum iPhone 11 yine de mantıksız mı

Ben olsam iPhone 11 almazdım.

Çok dikkatli kullanan bir kullanıcı için alınır.
8gen1 işlemcili Xiaomi 12 kullanıyorum memnunum muazzam hızlı cihaz ama mesela bu sıcaklarda navigasyonu biraz fazla kullansam telefon programı aşırı ısıdan kapatıyor. Cihazda soğutma sistemi de var halbuki.
Kısacası, oyun oynamayan ve telefonu aşırı yormayan biri için s22 ideal cihaz.

O Xiaomi ile ilgili sıkıntı. Samsung'da ne kadar fırın gibi de olsa bir şey kapatmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…