Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Suya toza her gün dayanabilecek bir cihaza ihtiyacım var. Bu cihazda İP6X ve İPX8 sertifikaları var. Üstüne kamerası biraz iyi olsa yeter. Ondan dolayı asgari ücret zammı sonrası almayı düşünüyorum. Ağır koşullarda iş görecek bir cihaz mı? Mi 9T vardı bende, son kez yaptırdıktan sonra işe götürmedim artık kullanamayacağım.

Snapdragon 8 var bunda Exynos işlemci olsa ısınır da yoğun kullanımda ne sıkıntısı var?
8 Gen 1 de Exynos varyantıyla aynı üretim bandından geçti. O sebepten bataryası kimi kullanıcılara yetersiz gelebiliyor. Verimsiz, kolay ısınan ve fazla tüketen bir SoC ama eğer yoğun kullanım yoksa ve oyun ağırlıklı kullanım yoksa asla üzmez.

8 Gen 1 de Exynos varyantıyla aynı üretim bandından geçti. O sebepten bataryası kimi kullanıcılara yetersiz gelebiliyor. Verimsiz, kolay ısınan ve fazla tüketen bir SoC ama eğer yoğun kullanım yoksa ve oyun ağırlıklı kullanım yoksa asla üzmez.
Oyun oynamıyorum ama mobil veride sosyal medya kullanırım.

@429065 Peki S23 FE mi bu mu yoksa Xiaomi 13T mi tercih edilir?

Oyun oynamıyorum ama mobil veride sosyal medya kullanırım.
Ne kadar peki?
@429065 Peki S23 FE mi bu mu yoksa Xiaomi 13T mi tercih edilir?
Arabirim ve Dimensity 8200'den dolayı S23 FE'yi tercih etmezdim. Dimensity 8200 güçlü bir SoC ama fiyatını vermiyor.
S23 FE ile S22 arasında farklar şu şekilde:,
- S23 FE, daha iyi bataryaya sahip.
- S23 FE'nin termal başarımı daha iyi.
- S22'nin kamera paketi daha üstün.
- S22 daha premium bir cihaz. (S23 FE, A54 ile aynı kasaya sahip. Amiral gemisi hissiyatından çok uzak. %83'e yakın ekran/gövde oranı, S22'den daha kalın olması ve S22'den 40 gr daha ağır olması bunun başlıca etkenleri)

Ne kadar peki?

Arabirim ve Dimensity 8200'den dolayı S23 FE'yi tercih etmezdim. Dimensity 8200 güçlü bir SoC ama fiyatını vermiyor.
S23 FE ile S22 arasında farklar şu şekilde:,
- S23 FE, daha iyi bataryaya sahip.
- S23 FE'nin termal başarımı daha iyi.
- S22'nin kamera paketi daha üstün.
- S22 daha premium bir cihaz. (S23 FE, A54 ile aynı kasaya sahip. Amiral gemisi hissiyatından çok uzak. %83'e yakın ekran/gövde oranı, S22'den daha kalın olması ve S22'den 40 gr daha ağır olması bunun başlıca etkenleri)
Epey'de Exynos 2200 diyor S23 FE için. Yorumlara baktım herkes bataryadan şikayetçi S22 için.

S22 ya da S23 FE sizin için bulunmaz nimet niteliğinde telefonlardır. İhtiyacınızı karşılayacağına emin olabilirsiniz. Samsung kalitesinden asla şaşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı