gungor.16 Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 S22 ve S23 FE telefonların arasında kaldım. Detaylı bir araştırma yaptım gene de sormak istiyorum. Hangisi beni daha iyi idare eder? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2024
S22 ve S23 FE telefonların arasında kaldım. Detaylı bir araştırma yaptım gene de sormak istiyorum. Hangisi beni daha iyi idare eder?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 11 Ekim 2024 #2 Bütçe belirt. Ne açıdan seni idare eder mi? Nasıl özellikler arıyorsun ki?
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 11 Ekim 2024 #3 Bütçen ne?
gungor.16 Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #4 20bin bandında bütçem var uzun süre rahat bir şekilde kasmadan günlük kullanımda dayansın. Oyun oynarken kasmalar yaşanmasın. The Man From E.A.R.T.H. dedi: Bütçen ne? Genişletmek için tıkla... armas dedi: Bütçe belirt. Ne açıdan seni idare eder mi? Nasıl özellikler arıyorsun ki? Genişletmek için tıkla...
20bin bandında bütçem var uzun süre rahat bir şekilde kasmadan günlük kullanımda dayansın. Oyun oynarken kasmalar yaşanmasın. The Man From E.A.R.T.H. dedi: Bütçen ne? Genişletmek için tıkla... armas dedi: Bütçe belirt. Ne açıdan seni idare eder mi? Nasıl özellikler arıyorsun ki? Genişletmek için tıkla...
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #5 gungor.16 dedi: 20bin bandında bütçem var uzun süre rahat bir şekilde kasmadan günlük kullanımda dayansın. Oyun oynarken kasmalar yaşanmasın. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda dayanması için S23 FE. İşlemci olarakta bir tık önde.
gungor.16 dedi: 20bin bandında bütçem var uzun süre rahat bir şekilde kasmadan günlük kullanımda dayansın. Oyun oynarken kasmalar yaşanmasın. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda dayanması için S23 FE. İşlemci olarakta bir tık önde.
gungor.16 Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #6 kkylt dedi: Günlük kullanımda dayanması için S23 FE. İşlemci olarakta bir tık önde. Genişletmek için tıkla... Ortalama ne kadar süre rahatlıkla dayanır bir tahminin var mı?
kkylt dedi: Günlük kullanımda dayanması için S23 FE. İşlemci olarakta bir tık önde. Genişletmek için tıkla... Ortalama ne kadar süre rahatlıkla dayanır bir tahminin var mı?
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #7 gungor.16 dedi: Ortalama ne kadar süre rahatlıkla dayanır bir tahminin var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarsan bilemem günlük kullanımda 5-6 saat.
gungor.16 dedi: Ortalama ne kadar süre rahatlıkla dayanır bir tahminin var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarsan bilemem günlük kullanımda 5-6 saat.