Samsung Galaxy S22 ne zaman Android 14 ve One UI 6.0 alacak?

Beyo_61

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışında birçok ülkede düşük seviye telefonlarına bile Android 14 ve One UI 6.0 güncellemesi alırken ve yurt dışında S22 çoktan Android 14'e yükseltilmişken Türkiye'de neden hala yapamıyorum. Sizce ne zaman gelir?

Bence Samsung'un bu olayı çok kötü. Güncellemeyi her telefon için ayrı optimize etmeniz gerekebilir tamam da ülkelere neden ayrı ayrı ve bu kadar farklı zaman aralıklarıyla çıkarıyorsunuz? Tam bir fiyasko. En son 2 ay önce güncelleme aldım.

Screenshot_20231216_114554_Software update.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Csc dediğiniz şey nedir ve neden suç?
İşe yarar mı? Tavsiye eder misiniz? Çok soru sordum ama bilmiyorum :(
CSC suç değil ben güncellemelerin düzgün dağıtılmamasındaki suçu Türkiye ekibine attım. Örneğin Almanyada her güncelleme tıkır tıkır dağıtılıyor. CSC değiştirdiğinizde telefon TR değil de başka ülke örneği MUX de görünüyor ve güncellemeyi alıyorsunuz. İşe yarar mı? Evet yarar. Önerir miyim? Hayır, çünkü ben S23 kullanıyorum ve OneUI6 dan memnun değilim. Daha iyi bir güncelleme olsaydı belki önerirdim ama 6.0 için değmez.

Csc suç değil ben güncellemelerin düzgün dağıtılmamasındaki suçu Türkiye ekibine attım. Örneğin Almanya'da her güncelleme tıkır tıkır dağıtılıyor. Csc değiştirdiğinizde telefon TR değil de başka ülke örneği MUX de görünüyor ve güncellemeyi alıyorsunuz. İşe yarar mı? Evet yarar. Önerir miyim? Hayır, çünkü ben S23 kullanıyorum ve One UI6'dan memnun değilim. Daha iyi bir güncelleme olsaydı belki önerirdim ama 6.0 için değmez.

Anladım, teşekkürler o zaman bekleyeceğim.

CSC suç değil ben güncellemelerin düzgün dağıtılmamasındaki suçu Türkiye ekibine attım. Örneğin Almanyada her güncelleme tıkır tıkır dağıtılıyor. CSC değiştirdiğinizde telefon TR değil de başka ülke örneği MUX de görünüyor ve güncellemeyi alıyorsunuz. İşe yarar mı? Evet yarar. Önerir miyim? Hayır, çünkü ben S23 kullanıyorum ve OneUI6 dan memnun değilim. Daha iyi bir güncelleme olsaydı belki önerirdim ama 6.0 için değmez.
Telefonu sıfırlamak vs. gerekiyor mu hocam yoksa sadece bölge mi değişiyor? Öyleyse en stabil güncellemeler hangi bölgede? Nasılsın yapabiliriz ?

Teşekkürler.

Arkadaşımda Koreden gelme note 5 var global versiyonla kat be kat fark var anakart bile farklı yazılım da daha stabil olabilir mi yoksa bütün dünyada aynısı mı var Apple gibi

Son düzenleme:
One UI 6.0 gelmiş durumda arkadaşlar Android 14 olarak yazmıyor ama güncelleyince olur herhalde anlamadım orasını.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231219_083718_Software update.jpg
    Screenshot_20231219_083718_Software update.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 172

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı