Samsung Galaxy S22'nin ısınma ve batarya sorunları nasıl çözülür?

MobilRadar

Hectopat
Galaxy S22 5G satın aldım. Cihaz çok iyi, amiral bir cihaz ancak 8 Gen 1'li bir cihaz dolayısıyla ısınma ve throttle problemi çok. Oyun oynamayı geçtim, mobil veriyi açtığımda telefon öyle sıcak oluyor ki üstüne yumurta kırasım geliyor. Wifi'yle bu durum yok, mobil veri ve şarj esnasında oluyor. Sizce nasıl bu sorunu çözebilirim? Cihaz çok güzel ancak yavaş yavaş soğumaya başladım. Daha 4. günüm bu cihazla, iPhone 11'den geçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa bölgesindeki S22'lerin hepsi exynoslu değil miydi? Isınma ve batarya sorunları exynosta vardı. S22'lerdeki exynos baya rezaletti o yüzden Batarya ve ısınma sorununu ne yaparsan yap çözemezsin.

Keşke S23FE alsaydınız.
Takasa girmiştim. S23 FE'de ergonomik değildi bütçemi aşıyor ve ekranı büyük geliyordu.

Avrupa bölgesindeki S22'lerin hepsi exynoslu değil miydi? Isınma ve batarya sorunları exynosta vardı. S22'lerdeki exynos baya rezaletti o yüzden Batarya ve ısınma sorununu ne yaparsan yap çözemezsin.
Bakalım Serverlı S21 Ultralara takas atıyorum. Eğer biri denk gelirse en azından S21 serisini kullanalım. Exynos 2100 gene 8 Gen 1'den bir tık verimli. Hem de batarya olarak çok iyi S21 Ultra, 5000mAh.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…