Samsung Galaxy S23 Android güncellemesi nasıl yapılır?

messiciömer

Centipat
Daha fazla  
Abilerim ablalarım bugün karşıma Android 16 beta 3 yayınlandı diye bir haber çıktı ben de telefonum güncelleme listesinde diye ayarlardan güncelleme dediğimde hazırda zaten en güncel sürümdeymiş telefon. Evet One UI 7 geliyor ama Android sürümüne Android 14 diyor One UI olayını ayarlardan güncelleyebiliyoruz ama bu Android için başka galiba nasıl güncelleyebilirim bileniniz var mı? Yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abilerim ablalarım bugün karşıma Android 16 beta 3 yayınlandı diye bir haber çıktı ben de telefonum güncelleme listesinde diye ayarlardan güncelleme dediğimde hazırda zaten en güncel sürümdeymiş telefon. Evet One UI 7 geliyor ama Android sürümüne Android 14 diyor One UI olayını ayarlardan güncelleyebiliyoruz ama bu Android için başka galiba nasıl güncelleyebilirim bileniniz var mı? Yazarsanız sevinirim.
Henüz One UI 7 stabil sürümü S23'e gelmedi. Samsung beta programı ise Türkiye'de yok.

Android 16 değil 15 beta 3 yayınlandı. Adı üzerinde beta olduğu için ayarlardan göremezsiniz herkese açık yayınlanması lazım yükleyebilmeniz için. Beta'ya da katılamazsınız Türkiye'de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı