Samsung Galaxy S23 FE 21000 TL'ye değer mi?

Bütçe
21000

6dria

Hectopat
Daha fazla  
S23 FE 21.000 TL civarı satılıyor şu anda internette merak ettiğim bu fiyata değer mi özellikleri, tasarı mı? Aynı fiyatlara daha iyi bir telefon var mı? Önereceğiniz telefonların kullanıcısıysanız veya detaylı biliyorsanız çok daha yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

O fiyata en iyisidir benim gözümde. Bütçeni biraz daha arttırabilirsen S23 bakabilirsin.

2. ele yönelme şansınız varsa en az S23 öneririm. Neden S23, çünkü, S23 FE ye nazaran her konuda daha üstün. Kamera, yardımcı kameralar, selfie kamerası, biraz batarya, ekran(S23 fe 1450 nit, s23 1750 nit) ve en büyük farkı işlemcisi ve grafik işlemcisi çok daha iyi. Daha farklı avantajları da olabilir. Önerim S23.

S23'ü elinize alıp inceleyin, küçük gelirse S23 FE o fiyata iyi seçim. Yok ideal boyutlarda gelirse arkadaşların dediği gibi S23'e zorlasanız çok mantıklı olur.

Değer. Alternatif olarak bütçe artarsa S23 çok daha iyi bir tercih olur.

Teşekkür ederim.

O fiyata en iyisidir benim gözümde. Bütçeni biraz daha arttırabilirsen S23 bakabilirsin.

Değer. Alternatif olarak bütçe artarsa S23 çok daha iyi bir tercih olur.

S23'ü elinize alıp inceleyin, küçük gelirse S23 FE o fiyata iyi seçim. Yok ideal boyutlarda gelirse arkadaşların dediği gibi S23'e zorlasanız çok mantıklı olur.

S23'ü daha uyguna alabileceğim bir yöntem biliyor musunuz? Mesala bu vodafone turk telekom turkcell vs numaramı taşırsam vs özel bir indirim yapabiliyor mu bu telefonlara bilmediğim için soruyorum?

S23'ü daha uyguna alabileceğim bir yöntem biliyor musunuz? Mesala bu vodafone turk telekom turkcell vs numaramı taşırsam vs özel bir indirim yapabiliyor mu bu telefonlara bilmediğim için soruyorum?
Bir bilgim yok ancak trendyolda 26500 TL' ye bulunmakta S23.

Aksine oralarda çoğunlukla daha pahalı oluyor. 256GB olanı 28-29k'ya bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…