F ffawersake Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 53 9 Aralık 2024 #1 Telefonu çok temiz kullanmama rağmen yamuldu. Abimin iPhone 11 o kadar darbeye rağmen telefonda hiçbir şey yok, vallahi rezillik. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024
Telefonu çok temiz kullanmama rağmen yamuldu. Abimin iPhone 11 o kadar darbeye rağmen telefonda hiçbir şey yok, vallahi rezillik.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.972 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #2 Görseli var mı acaba? Bir de ne oldu da yamuldu?
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #3 Garantisi varmı?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.183 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #4 Faik_Kygsz dedi: Garantisi varmı? Genişletmek için tıkla... Olsa da kullanıcı hatası diyecekler.
F ffawersake Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 53 9 Aralık 2024 #5 Crownguard dedi: Görseli var mı acaba? Bir de ne oldu da yamuldu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı aga normal gündelik kullanım.
Crownguard dedi: Görseli var mı acaba? Bir de ne oldu da yamuldu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı aga normal gündelik kullanım.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.972 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #6 ffawersake dedi: Bir şey olmadı aga normal gündelik kullanım. Genişletmek için tıkla... Telefon masada dururken eğilmeye mi başladı, ne oldu? Durduk yere olmaz.
ffawersake dedi: Bir şey olmadı aga normal gündelik kullanım. Genişletmek için tıkla... Telefon masada dururken eğilmeye mi başladı, ne oldu? Durduk yere olmaz.
M Messininkramponu Picopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 148 27 Aralık 2024 #7 ffawersake dedi: Telefonu çok temiz kullanmama rağmen yamuldu. Abimin iPhone 11 o kadar darbeye rağmen telefonda hiçbir şey yok, vallahi rezillik. Genişletmek için tıkla... Bende s23 fe kullanıyorum. Boşver kanka. Kılıf al tak benimkide yamuk kullanıyorum birşey yok. Zaten trledon çok kalın oldugu için sıkıntı olmaz.
ffawersake dedi: Telefonu çok temiz kullanmama rağmen yamuldu. Abimin iPhone 11 o kadar darbeye rağmen telefonda hiçbir şey yok, vallahi rezillik. Genişletmek için tıkla... Bende s23 fe kullanıyorum. Boşver kanka. Kılıf al tak benimkide yamuk kullanıyorum birşey yok. Zaten trledon çok kalın oldugu için sıkıntı olmaz.
F ffawersake Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 53 27 Aralık 2024 #8 Messininkramponu dedi: Bende S23 FE kullanıyorum. Boş ver kanka. Kılıf al tak benimki de yamuk kullanıyorum bir şey yok. Zaten trledon çok kalın oldugu için sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin telde yamulma yok gibi size öyle gelebilir bazen bana da yamuk gibi geliyor ama yamulma yok.
Messininkramponu dedi: Bende S23 FE kullanıyorum. Boş ver kanka. Kılıf al tak benimki de yamuk kullanıyorum bir şey yok. Zaten trledon çok kalın oldugu için sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin telde yamulma yok gibi size öyle gelebilir bazen bana da yamuk gibi geliyor ama yamulma yok.
M Messininkramponu Picopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 148 27 Aralık 2024 #9 ffawersake dedi: Hocam sizin telde yamulma yok gibi size öyle gelebilir bazen bana da yamuk gibi geliyor ama yamulma yok. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba s23 fe korkutuyor insanı psikojik gibi birsey ya Messininkramponu dedi: Hocam galiba s23 fe korkutuyor insanı psikojik gibi birsey ya Genişletmek için tıkla... ffawersake dedi: Hocam sizin telde yamulma yok gibi size öyle gelebilir bazen bana da yamuk gibi geliyor ama yamulma yok. Genişletmek için tıkla... Reis sen telefonda oyun oynuyormusun Son düzenleme: 27 Aralık 2024
ffawersake dedi: Hocam sizin telde yamulma yok gibi size öyle gelebilir bazen bana da yamuk gibi geliyor ama yamulma yok. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba s23 fe korkutuyor insanı psikojik gibi birsey ya Messininkramponu dedi: Hocam galiba s23 fe korkutuyor insanı psikojik gibi birsey ya Genişletmek için tıkla... ffawersake dedi: Hocam sizin telde yamulma yok gibi size öyle gelebilir bazen bana da yamuk gibi geliyor ama yamulma yok. Genişletmek için tıkla... Reis sen telefonda oyun oynuyormusun
F ffawersake Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 53 28 Aralık 2024 #10 Messininkramponu dedi: Hocam galiba S23 FE korkutuyor insanı psikojik gibi bir şey ya. Reis sen telefonda oyun oynuyor musun? Genişletmek için tıkla... Oynuyorum hocam niye ki
Messininkramponu dedi: Hocam galiba S23 FE korkutuyor insanı psikojik gibi bir şey ya. Reis sen telefonda oyun oynuyor musun? Genişletmek için tıkla... Oynuyorum hocam niye ki