Samsung Galaxy S23 Ultra alınmaya değer mi?

lahanahırsızı

Femtopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy S23 Ultra ne zamana kadar güncelleme alabilecek? 50.000 TL'ye değer mi Haziran'da alsam kaç yıl kullanabilirim performans kaybı çok olmadan? (oyun oynar video izlerim çok sık)
Aslında aklımda POCO X7 Pro düşünüyordum arada 25bin var biliyorum ama beni 4 5 yıl çok da performans kaybı yaşatmadan idare edebilecek bir telefon istiyorum. 50 bin gibi fiyatlara çıkmalı mıyım yoksa 25 bin civarında işimi görebilecek bir telefon var mı?

Samsung Galaxy S23 Ultra ne zamana kadar güncelleme alabilecek?
Android 17 ve 2028'e kadar güvenlik güncellemesi alacak.
50.000 TL'ye değer mi
Eğer güzel bir kamera ve güçlü bir işlemciye ihtiyacınız varsa değer.
25 bin civarında işimi görebilecek bir telefon var mı?
Oyundan beklentinize göre değişir fakat eğer ki çok üst düzel oyunlar oynamıyorsanız (call of duty warzone mobil gibi) 25K civarındaki bir telefon da işinizi görebilir.

Hocam S24 serisini alın derim kendimi S24+ kullanıyorum gayet memnunum 7 yıl güncelleme garantisi var.

Samsung Exynos 2400 varmış Samsung'un kendi yonga setini sevmiyor çoğu kişi ısınmasından dolayı siz hiç yaşadınız mı böyle bir problem.

Android 17 ve 2028'e kadar güvenlik güncellemesi alacak.

Eğer güzel bir kamera ve güçlü bir işlemciye ihtiyacınız varsa değer.

Oyundan beklentinize göre değişir fakat eğer ki çok üst düzel oyunlar oynamıyorsanız (Call of Duty Warzone mobil gibi) 25k civarındaki bir telefon da işinizi görebilir.

Wild Rift Diablo 4 gibi oyunları daha çok oynarım günde 5 saat desek POCO X7 Pro 1 2 yıl sonra ciddi performans kaybı yaşar mı çoğu insan Xiaomi ve POCO nun yazılımından şikayetçiler.

Samsung Galaxy S23 Ultra ne zamana kadar güncelleme alabilecek? 50.000 TL'ye değer mi Haziran'da alsam kaç yıl kullanabilirim performans kaybı çok olmadan? (oyun oynar video izlerim çok sık)
Aslında aklımda POCO X7 Pro düşünüyordum arada 25bin var biliyorum ama beni 4 5 yıl çok da performans kaybı yaşatmadan idare edebilecek bir telefon istiyorum. 50 bin gibi fiyatlara çıkmalı mıyım yoksa 25 bin civarında işimi görebilecek bir telefon var mı?

S25 alın bence S23 ultraya gerek yok.

S25 alın bence S23 ultraya gerek yok.

Teşekkürler gerçekten öyleymiş.

Kesinlikle fiyatını hak etmiyor. Uzun ömürlülük istiyorsanız S25 öneririm.

S25 ile S24+ arasında kaldım. Fiyat farkı yaklaşık 7K yine de teşekkürler.

Hocam S24 serisini alın derim kendimi S24+ kullanıyorum gayet memnunum 7 yıl güncelleme garantisi var.

Kullanıcı deneyimi sunabilir misin çok işime gelir S25 ile S24+ arasında kaldım. Yaklaşık 7K var aralarında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı