Samsung Galaxy S23 vs iPhone 13

Hocam, ben de S23 almaya karar verdim. Ama bu post atarken kalite düşüşü olayı kafamı çok kurcalıyor?

Kalite düşüsünün olmadığını iddia ediyor birçok kişi ki olsa bile bunun önüne geçme imkanları var Instagram'dan fotoğraf ve video çekmek gibi veya Instagram'ın desteklediği formatta yüklersek kalite kaybı minimum seviyeye inmiş olur.

Hocam, ben de S23 almaya karar verdim. Ama bu post atarken kalite düşüşü olayı kafamı çok kurcalıyor?

İnsanları aklıyla bu kadar dalga geçmeyin. Mi a3 telefonu bu sene başlarına kadar yaklaşık 5 sene kullandım Ne kasma ne donma oldu.

Tamamen yanlış bilgiler, ay fotoğrafı olayı burada bile çok kez tartışıldı ve yapay zekanın çekmesi olayı tamamen palavra yani gerçek dışı.

Sadece işlemci ve ekran anlamında değil kamera anlamında da bariz üstünlük var, belki video konusunda iPhone daha iyidir ancak S23'teki 3X telefoto lens unutulmamalı, iPhone telefoto lensleri sadece Pro modellerine koyuyor.

Son düzenleme:
Tamamen yanlış bilgiler, ay fotoğrafı olayı burada bile çok kez tartışıldı ve yapay zekanın çekmesi olayı tamamen palavra yani gerçek dışı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen, yanlış bilgi.

Arkadaslar telefonu sonunda aldim hayirlisiyla, su anda kullaniyorum gayet de hizli ve cok akici iyi ki almisim yardimci olan tum arkadaslara tesekkurlerimi sunarim

Ay görüntüsünü yapay zeka oluşturmuyor. Bas-çek ile çekilen fotoğraflarda görüntüyü iyileştirip, daha soft hale getiriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı şey diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…