Samsung Galaxy S23 vs iPhone 13

Doğru. Varoş insanların Apple'ı ''statü'' göstergesi olarak kullanmasından faydalanarak kendilerinde firmaya karşı ağır bir yıkım yaratıyorlar ve bunun neticesinde forumda önüne gelen Apple ürününü gömüyorlar. Ülkemizde Apple ürünlerinin neden Samsung kadar hypelanmadığının tek cevabı Samsung'un TR satış politikası. Globaldeki fiyatlar, Apple'da olduğu gibi doğrudan yansısaydı 15 Pro varken S23 Ultra'nın esamesi okunmazdı, fakat durum böyle değil, bakıldığında S23 Ultra'nın fiyat etiketi bandındaki herhangi bir iPhone'da 120 Hz yok, bu yüzden hypelanıyor.

Hocam zaten Şubat Mart ayında gecceksiniz s24 serisine bakın ama ikisi arasından tabiki s23

Konu tek sadece 120hz olsa keşke .D

Ben aynı ikilemde kalıp S23 aldım. Bir hafta önce de arkadaşım iPhone 13 ald. I kamera olarak kesinlikle S23, sosyal medya da falan da S23 önde eskide kalmış kalite kaybı meselesi. Gece çekiminde S23'ün eline su dökemez. Ama iPhone 13 alacaktım cumartesi günü stokta olmadığı için daha uygun fiyata S23 aldım iyi ki de almışım diyorum, I13'ün ön kamerası gece çekiminde berbat verilen parayı hak etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle boş ver samsung her halükarda en iyisi.

Benim aklımada S23'ün SAR değeri takılıyor. Çünkü 2.00'yi geçiyor. Vucuda zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…