Samsung Galaxy S23 vs Nothing Phone 2 vs Xiaomi 13T Pro

Egelock

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu 3 telefon arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı Nothing Phone'nin yeni tasarımları ve arkadaki LED'leri biraz ilgimi çektiği için onu listeye Samsung S23 de ise beni biraz geri çeken konu ekranın küçük olunduğu iddia edilmesi ve 512 GB olmaması.

Birkaç saat sonra gidip telefonları inceleyeceğim. Zaman Xiaomi'yi tercih etme sebebim ise özellikleri iyi ve ekranın 144 Hz olması hepsinin kendince iyi özellikleri var ve bu yüzden arada kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

13T Pro kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir telefon Nothing Phone hakkında bir bilgim yok. Samsung S23 de güzel telefon fakat 13T Pro kadar özelliklere sahip değil.

İkisi arasında tercih yapacak olursak benim tercihim kesinlikle 13T Pro olur.

S23 Günlük kullanımda üzmez bataryası yetersiz gelebilir. Onun haricinde Küçük ekran ve Exynos işlemci Snapdragon' göre zayıf kalıyor.

Nothing Phone'un ilgi çekici bir tasarımı var ancak alınacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum.

Xiaomi hızlı şarj olmasıyla ve büyük ekranıyla işinizi görebilir ayrıca 144Hz

Yani 3 telefonda gayet iyi, 13T pro performans olarak ve kamera olarak önde, S23 ün bataryası kötü ama o da çok iyi bir telefon, nothing içindeki işlemciyi göz önünde bulundurursak pahalı.

Hocam çok kişisel bir tercih gibi. Ben şahsen Xiaomi kullanıyorum ama Samsung ve Xiaomi arasında büyük ihtimalle Samsung'u alırdım. 512 GB gayet yeterli bu arada. Ben 5 sene önce 128 GB telefon aldım hala hafızasını dolduramadım. Bir sürü kullanmadığım uygulama yüklü olmasına rağmen. Bir de malum Samsung'un ekranı çok kaliteli, IPhone'ların ekranını bile Samsung yapıyor. Kamerası da çok iyi adamların.

Yani 3 telefonda gayet iyi, 13T pro performans olarak ve kamera olarak önde, S23 ün bataryası kötü ama o da çok iyi bir telefon, nothing içindeki işlemciyi göz önünde bulundurursak pahalı.

Benim tercihim 13T pro olurdu, sunduğu özellikler harika, batarya sıkıntı etmeyecekse S23 te alabilirsin. İkiside üzmezler.

13T Pro daha mantıklı gibi duruyor bataryada ve akıcılıkta daha iyi olması.
Kamera konusunda S23 ile 13T Pro'nun arasında çok bir fark yok s23 biraz daha detaylı ve düşük ışık da daha iyi.

Benim tercihim 13T Pro olurdu, sunduğu özellikler harika, batarya sıkıntı etmeyecekse S23'te alabilirsin. İkisi de üzmezler.

13T Pro daha iyi batarya konusunda bende S22 Ultra var 6 ay falan oldu alalı son güncelleme ile bir tık hızlı azalmaya başladı şarjım 1.5 gün yeterken artık 1 güne tam yetmeye başladı.

Ben geçen yıl Mi13T pro almak için mağazaya girdiğimde s23+ ve Mi13T proyu iki elime alıp inceledim.
Arasındaki farkları yazayım.
Kasa: bu konuda S23 daha iyi. Şöyle ki Mi13T pronun arka camı çok parlak ve kaygan. S23 mat parmak izi bırakmıyor. Ele ve göze daha kaliteli bir hissiyat bırakıyor.
Arka kamerada birbirlerine yakınlar bu konuda ayrıştırıcı birşey diyemem.
Ön kamerada s23 bariz önde. Gözle hemen farkediliyor ön kamera farkı.
Performans olarak iki telefonda gayet akıcı.
Batarya olarak Mi13T pro düz S23ten iyi sonuç verir tahminim fakat ben S23+ aldım. Bir buçuk yıl oldu alalı günlük kullanımda iki günü çıkarıyor bataryası. Yoğun oyun oynasam bile günü rahat çıkarıyor.

Ben S23 derim. Arka kamerada fark çok olmasa da ön kamerada bariz S23 çok daha iyi onun dışında yazılım olarak S23 öndedir. Ama ekran ve batarya hızlı şarj konusunda 13T Pro daha iyi. Performans olarak ikisi de asla üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…