Samsung Galaxy S23FE vs S22

S23 FE iyi hoşda çok kalın çok ağır ve ekran gövde oranı berbat.

Hocam S22 alın geçin A54 le neredeyse aynı tasarıma sahip bir cihaz ne kadar premium hissettirebilir?

H
Hangi telefonu aldınız hocam

S23 FE aldim hocam gayet memnunum ekran gövde oranına zaten alışıyorsunuz performansı falan da çok iyi gayet güzel telefon.

Hocam konuyu hortlatiyom kusura bakmayın bende S22 ve S23FE arasında acayip kararsız kaldım sizce hangisi alınır S23FE kullanıcısı olarak kamera tasarım ısınma batarya gibi konularda nasıl.

Hocam konuyu hortlatiyom kusura bakmayın bende S22 ve S23FE arasında acayip kararsız kaldım sizce hangisi alınır S23FE kullanıcısı olarak kamera tasarım ısınma batarya gibi konularda nasıl.

Hocam bende iki cihaz arasında kalmıştım tasarımı yuzunden S22 alacaktim ama telefonun sarji hizli bitiyor ve telefon acayip isiniyormus bende bu yuzden S23FE aldim acayip memnunum ilk aldigimda cerceveleri kalin geliyordu ama alistim karanlik modda kullandigim icin cok fark edilmiyor ustelik S22'den bir yil daha yeni 1 yil daha fazla guncelleme alacak bu da bir arti S23FEnin islemciside acayip verimli değil ama S22'nin Snapdragon 8 gen 1 ine gore daha verimli bence S23 FE mantikli bir cihaz.

Peki kaç saat ekran süresi alıyorsunuz kamera olarak nasıl. Bir de soğutma sistemi Vapor chamber vardı S23 FE de.

Peki kaç saat ekran süresi alıyorsunuz kamera olarak nasıl. Bir de soğutma sistemi Vapor chamber vardı S23 FE de.

Aktif kullanimda 85'ten 20'ye 5 saat suruyor kamerasi gayet guzel yeterli telefon neredeyse hiç isinmiyor ilk kurulumda isinabilir ama oyun oynamiyorsaniz isinacagini zannetmiyorum.

Aktif kullanimda 85'ten 20'ye 5 saat suruyor kamerasi gayet guzel yeterli telefon neredeyse hiç isinmiyor ilk kurulumda isinabilir ama oyun oynamiyorsaniz isinacagini zannetmiyorum.

Galaxy al özellikleri var mı? Bir de Samsung sitesinde batarya sorunu olduğu yazıyor siz hiç yaşadınız mı?

Galaxy al özellikleri var mı? Bir de Samsung sitesinde batarya sorunu olduğu yazıyor siz hiç yaşadınız

Evet Galaxy AI var bataryasi mukemmel değil ama kotude değil ben gunde 1 bazen 2 kez takıyorum batarya sorunu yasamadim ama 4500 MAh'lı bir telefona gore az gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…