Aerkazs
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Özel Eğitim Öğretmeni
Herkese merhaba. Kasım indirimlerinde gördüğü fiyatın üzerinde ancak son zamanlarda bu kadar düştüğünü görmemiştim. Pazarama MediaMarkt satıcılı ürün. %10 da maximum Pazarama puan ibaresi var, detaylarına hakim değilim.
www.pazarama.com
Ek olarak Bonus karta 300₺ bonus fırsatı da bulunmakta.
www.bonus.com.tr
Samsung Galaxy S24+ Marble Gray 256 GB 12 GB Ram Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Samsung Galaxy S24+ Marble Gray 256 GB 12 GB Ram Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Samsung Galaxy S24+ Marble Gray 256 GB 12 GB Ram Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) fırsatlarını kaçırma.
Ek olarak Bonus karta 300₺ bonus fırsatı da bulunmakta.
Pazarama'da 3.000 TL ve üzeri alışverişe 300 TL bonus!
<a href="https://www.pazarama.com" target="blank">Pazarama.com</a>'da Bonus kartlarla tek seferde yapılacak 3.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 300 TL bonus verilecektir. <br> Kampanya dahilindeki işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS'u kullanılarak gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.
Herkese merhaba. Kasım indirimlerinde gördüğü fiyatın üzerinde ancak son zamanlarda bu kadar düştüğünü görmemiştim. Pazarama MediaMarkt satıcılı ürün. %10 da maximum Pazarama puan ibaresi var, detaylarına hakim değilim.
![]()
Samsung Galaxy S24+ Marble Gray 256 GB 12 GB Ram Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Samsung Galaxy S24+ Marble Gray 256 GB 12 GB Ram Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Samsung Galaxy S24+ Marble Gray 256 GB 12 GB Ram Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Son düzenleme: