Samsung Galaxy S24+ alınır mı?

Bütçe
40.000 TL

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara

Yakın zamanda indirimde diye bu telefonu aldım. Sizce indirimli fiyatı uygun mu yoksa iade edip başka bir telefon almam mı daha mantıklı olur? Benim için önemli olan kriterler batarya ömrü ve performansı, bu konularda nasıl?

Yakın zamanda indirimde diye bu telefonu aldım. Sizce indirimli fiyatı uygun mu yoksa iade edip başka bir telefon almam mı daha mantıklı olur? Benim için önemli olan kriterler batarya ömrü ve performansı, bu konularda nasıl?

Eğer çok sıcak bir Akdeniz ilinde yaşamıyorsan taş gibi cihaz alınır. 45bin TL'ye kadar en performanslı stabil cihazlardan. Ekranı çok iyi ama kumlu ekran sorunu olmamasına dikkat edin.

S24+ her açıdan güzel telefon, fakat önemli kriterin olan batarya performansı iyi değil. Oyun oynamıyorum, günlük kullanımda (sosyal medya, mesajlaşma vb.) adığım ekran süresi 4-5 saati geçmiyor.

Eğer çok sıcak bir Akdeniz ilinde yaşamıyorsan taş gibi cihaz alınır. 45bin TL'ye kadar en performanslı stabil cihazlardan. Ekranı çok iyi ama kumlu ekran sorunu olmamasına dikkat edin.
Kumlu ekran sorunu nedir?

Batarya performansının iyi olmaması kötü olmuş, şuanki M32'de iyi değil o konuda, idare edeceğim artık.

Batarya performansının iyi olmaması kötü olmuş, şuanki M32'de iyi değil o konuda, idare edeceğim artık.

Oyunlarda film greni olur ya, en düşük parlaklıkta ekran öyle gözüküyor.

Batarya performansının iyi olmaması kötü olmuş, şu anki M32'de iyi değil o konuda, idare edeceğim artık.

Karanlıkta parlaklık minimumdayken ekran kumlu gibi gözüküyor. Bu sorundan dolayı ve yaşadığım il çok sıcak telefonda ısınıyor bundan iade edeceğim ben sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı