Samsung Galaxy S24 FE alınır mı?

Bütçe
26.000
İsteklerinizin tamamini fazlasiyla karsilayacaktir hocam. Kendim S24FE kullanıyorum sorulariniz varsa cevaplarim. Ekran suresi olarak 8 saati rahatça geciyor gunu fazlasiyla cikartiyor. Fiuat bandindaki en iyi islemciye sahip.

Selamünaleyküm hocam, ben S24 FE veya S24 plusnalmayı düşünüyorum önemli olan fotoğraf kalitesi, uzun ömürlü olup işlemcisinin iyi olması ve şarjının iyi gitmesi 1 günü rahat çıkarması bütçem 30 40 bin arası bu modelleri düşünüyorum başka bir marka öneriniz olursa açığım (aplle hariç).

256 lıık alacağım zaten.

N11'in kendi resmi satıcısından aldım arkadaşlar bayramdan sonra gelecek.

N11 bugün kargoya verdi arkadaşlar normalde 7 Nisan yazıyordu 🙂

Hocam memnun musunuz S24 FEden almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz?

Ben S24 FE veya S24 plusnalmayı düşünüyorum önemli olan fotoğraf kalitesi, uzun ömürlü olup işlemcisinin iyi olması ve şarjının iyi gitmesi 1 günü rahat çıkarması bütçem 30 40 bin arası bu modelleri düşünüyorum başka bir marka öneriniz olursa açığım (aplle hariç).

Selamünaleyküm hocam, ben S24 FE veya S24 plusnalmayı düşünüyorum önemli olan fotoğraf kalitesi, uzun ömürlü olup işlemcisinin iyi olması ve şarjının iyi gitmesi 1 günü rahat çıkarması bütçem 30 40 bin arası bu modelleri düşünüyorum başka bir marka öneriniz olursa açığım (aplle hariç).

Ben S24 FE veya S24 plusnalmayı düşünüyorum önemli olan fotoğraf kalitesi, uzun ömürlü olup işlemcisinin iyi olması ve şarjının iyi gitmesi 1 günü rahat çıkarması bütçem 30 40 bin arası bu modelleri düşünüyorum başka bir marka öneriniz olursa açığım (aplle hariç).

Islemci olarak fark yok denebilir. Ekran, batarya ve kamerada Plus daha iyi. Tabii iki cihazda günü rahat cikartiyor. Kendi konunuzu acip etiketlerseniz ve ayriyeten butce belirtirseniz daha net sekilde yardimci olalim.

Hocam memnun musunuz S24 feden almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz?

Hocam S24FE ile Plus farklı lig telefonları öncellikle bunu aklınızda olsun ayrıyeten Plus neredeyse FEnin iki katı fiyata sahip Plus alabiliyorsanız tabii ki de Plus alın ancak oyun performansı vs benzer olacaktır kamerada Plus önde ancak 2 katı para vermeye değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki de size kalmış.

Islemci olarak fark yok denebilir. Ekran, batarya ve kamerada Plus daha iyi. Tabii iki cihazda günü rahat cikartiyor. Kendi konunuzu acip etiketlerseniz ve ayrıyeten bütçe belirtirseniz daha net sekilde yardimci olalim.

Hocam ilk önce değerli yanıtınız için teşekkürler, kafam çok karışık Samsung S24 Plus da düşünüyorum, yakında Türkiye satılına çıkacak Honor 400 Pro düşünüyorum, bir de son olarak Huawei Pura 70 Pro diye düşünüyorum Huawei'nin de işlemcisi iyi değil yani kafam gerçekten karışık hocam.

Hocam ilk önce değerli yanıtınız için teşekkürler, kafam çok karışık Samsung S24 Plus da düşünüyorum, yakında Türkiye satılına çıkacak Honor 400 Pro düşünüyorum, bir de son olarak Huawei Pura 70 Pro diye düşünüyorum Huawei'nin de işlemcisi iyi değil yani kafam gerçekten karışık hocam.

Huawei önermiyorum, işlemci açısından zayıf.
Honor 400 Pro için söylentilerde kullanılan kamera sensörü beklediğimden kötü duruyor. Hatta 200 serisine göre farksıza yakın olmuş denebilir eğer bilgiler doğruysa.
Önerim S24+ olur bu senaryoda tabii TR'de satış zamanını beklerseniz Honor 400 proyuda incelersiniz ama dediğimi özetleyeyim, büyük bir yenilik yok gibi duruyor. S24+ hala daha mantıklı kalacaktır(söylentilere göre yorum yapıyorum)

Bence Xiaomi 14T Pro almalisin. Kamera sensoru olarak en iyisi. Islemcisi de MTK 9300+.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı