Başlıkta belirttiğim gibi, telefonum çok ısınıyor. Dün bir sebepten APK indirmek zorunda kaldım ve sonrasında sildim. İndirdiğim zaman bir sorun yoktu. Fakat şu an, telefon açıldığında yanıyor. Bütün akşam kapalıydı telefon. Kaspersky'dan tarama yaptım, temiz çıktı.
Harici APK uygulamalarını telefonlara kurulmasını şahsen önermem. Hesap giriş yapılmış, banka hesapları falan var bu yüzden hesap girilmemiş Box cihazlarına yüklemeyi tercih ederim.
Harici APK uygulamalarını telefonlara kurulmasını şahsen önermem. Hesap giriş yapılmış, banka hesapları falan var bu yüzden hesap girilmemiş box cihazlarına yüklemeyi tercih ederim.
Olmazsa da hesap bilgilerinde e-Devlet veya başka sosyal medya hesaplarından adına banka hesabı açarlar. Onaysız sana SMS gelmeden parayı çekerler. Neler var neler.
Olmazsa da hesap bilgilerinde e-Devlet veya başka sosyal medya hesaplarından adına banka hesabı açarlar. Onaysız sana SMS gelmeden parayı çekerler. Neler var neler.
Sorun şu sadece YouTube, Spotify ve mobil oyunlar var sıkılmamak için bende pek indirme taraftarı değilim ama dün Spotify istediğim şarkıyı açmak içinde premium isteyince yetti canıma. Arka planla açılan uygulamaları kapattım bayağı düzeldi şu an.
Sorun şu sadece YouTube, Spotify ve mobil oyunlar var sıkılmamak için bende pek indirme taraftarı değilim ama dün Spotify istediğim şarkıyı açmak içinde premium isteyince yetti canıma. Arka planla açılan uygulamaları kapattım bayağı düzeldi şu an.