Samsung Galaxy S24 FE vs Galaxy A56

Hmm tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Evet, herkesin önerdiği gibi S24 FE'yi tercih edersen mantıklı olur hocam. Ayrıca hayırlı olsun.
S24 FE kullanıcısıyım, gerçekten sağlam bir telefon.

Batarya daha çok önemliyse A56, ancak her yönden daha kaliteli olsun diyorsan S24FE. S24FE 1 günü çıkarır ancak A56 2 güne kadar dayanabilir belki. Ayrıca, işin yalnızca WhatsApp ve YouTube tarzıysa ve kamera da çok önemli değilse S24FE tavsiye etmem. A56'nın her özelliği standart bir kullanıcıya yetiyor. Ben S24 aldım, ancak şunu net söyleyebilirim ki A56'nın boyu 6.2 olsaydı, 10 bin fazladan boşuna para vermezdim, ha kamera, kalite, boyut ve batarya önemliydi benim için, diğer üçü S24'te açık ara baskın olduğu için bunu aldım, ancak batarya konusu kırmızı çizgisi olan A56 almalı. S24'ü günde 2 kere şarj ediyorum bazen oyun oynamasam bile ve bu üzüyor açıkçası. Ayrıca 256'lık telefon almalısın artık. 128 GB az.

Hocam 256'lık alacağım. Açıkçası kesin olarak S24FE alabilir miyim bilmiyorum. Biraz da bütçeye göre hareket edeceğim hangisini alabilirsem onu alacağım ikisinin de birbirinden güzel olduğunu düşünüyorum.

Hocam eğer bütçeyi zorlayacaksa dediğim gibi A56'da asla üzmez.

S24 FE seçersen eğer 128 GB olan modelde UFS 3.1 256 olan modelde UFS 4.0 bilgin olsun ayrıca kutu içeriği olarak adaptör vesaire çıkmıyor onlarda ayrı maliyet ona göre bütçe oluşturun.

S24 FE seçersen eğer 128 GB olan modelde UFS 3.1 256 olan modelde UFS 4.0 bilgin olsun ayrıca kutu içeriği olarak adaptör vesaire çıkmıyor onlarda ayrı maliyet ona göre bütçe oluşturun.

Adaptör işini nasıl çözmemi önerirsiniz peki? Onun için kenarda bütçem var A56'nın içeriğindede çıkmıyor. Onu biliyorum da ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…