Samsung Galaxy S24 mü yoksa iPhone 13 mü?

Bütçe
35000
Samsung lar yavaşlıyor kanzii. Oysa Apple'a daha bu konu hakkında yeni ceza verildi

Ya arkadaşta iphone 13 var bende s24+ oyun oynamayı geç film izlerken bile şarja takıyor. Şu an 1 saattir pubg atıyoruz arkadaş şarjda oynuyor telefonu ısındı buzluğa koyuyor diğer oyuna girebilmek için. Kusura bakmayın ama Apple hayranlığı yapmaya gerek yok. S24ün rakibi ne 13 ne de 14. Bu kadar sağlam son model amiral gemisi varken 2 3 yıl önce çıkmış telefonlarla kıyaslamayın. Arkadaş bile telefonumdaki grafikleri ekranı gördükçe telefonu satası geliyor. Mağazaya gidip 2 3 dakika telefon inceleyip karşılaştırmış gibi yapmayın. Siz telefonu almadan daha 2.el satar mıyım diyorsunuz. Maksat satmak değil her sene son model iphone almak fanboyluk yapmak. Ben telefonu aldım mı en az 4 5 yıl kullanırım ki teknoloji gelişmelerine baktıkça bundan 4 5 yıl sonra zaten ne tür cihazlar çıkacak belli değil. Ben telefondan ve özelliklerinden gayet memnunum. İphone almak isteyen arkadaşlara da önerim ya 14 pro ve 15 pro ya da 16 alması olur.

Şimdi karşılaştırdık toplam 1 saat 7 dakika benim %13 şarj gitti iphone 13 %30 şarj gitmiş. Bende 120hz + 2k ekran aktif parlaklık yarıdan fazla arkadaş min ayarlarda oynadı bundan sonra hala 13 savunmayın.

Pubg oynama karşılaşması

İphone 13 değil iphone 14müş arkadaşın cihazı güncellemek istedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…