Samsung Galaxy S24 Serisinde Exynos Yonga Kullanılabilir

Samsung eğer Apple gibi S21, 22, 23 aynı yapmaya devam ederse bence Samsung eski itibarını kaybedecek. Apple'ın 1-2 yenilik getirip satmasına alıştık bari Samsung yapmasın. S22 Ultra ile 23 Ultra arasında kamera dışında sıfır fark vardı. Umarım böyle bir şey olmaz.

S22 Ultra ile 23 Ultra arasında kamera dışında sıfır fark vardı. Umarım böyle bir şey olmaz.
Sıfır fark mi? Batarya ve işlemci farkını küçümsemek hata olur.
8 Gen 1 ve Exynos 2200, 8 Gen 2'ye göre daha verimsiz islemciler.
Düz S23 ise S22 Ultra'dan daha iyi bataryaya sahip.

Sıfır fark mi? Batarya ve işlemci farkını küçümsemek hata olur.
8 gen 1 ve Exynos 2200, 8 gen 2'ye göre daha verimsiz islemciler.
Düz S23 ise S22 Ultra'dan daha iyi bataryaya sahip.

Hocam batarya ve işlemci zaten çok büyük değişiklikler değil. Mesela 8 gen 1'de yapamadığınız ne var da 8 gen 2 çok iyi? Ya zaten mobil oyunlar çok daha basit olduğundan her telefon kaldırıyor. Uygulamalar da aynı şekilde. Ben işlemciye ve bataryaya 40 bin 50 bin ödemem.

Hocam batarya ve işlemci zaten çok büyük değişiklikler değil. Mesela 8 Gen 1'de yapamadığınız ne var da 8 Gen 2 çok iyi?
S22'de 10 dakika kamera kullan bir de S23'te kullan. Arada bariz fark olacak. 8 Gen 1, fazla ısınan bir işlemci.
GSMArena, 3D Mark heating test sonuçlarına göre:
8 Gen 2, yük altında 64.3,
8 Gen 1 67.4,
Exynos 2200 ise 72.9 dereceye kadar ısınıyor. Umarim anlatabildim. Soğutma sistemi sayesinde fark daha da büyüyor.

Son düzenleme:

S22 - S23 karşılaştırmasını yaparken Snapdragon Gen 1 - Gen 2 karşılaştırması yerine Exynos 2200 - Snapdragon Gen 2 karşılaştırması yapmak daha doğru olur. Alıcı gözüyle bakınca ne farkı var ki diyorsunuz, ama hem görünümü, hem de içi daha iyi S23 serisinin.

45W benim için bir hayal zaten. S21 FE almaya karar verdim. S23 FE Snapdragon bile çıksa arada çok büyük bir fiyat farkı olacaktır, bütçem yetmeyecek gibi duruyor ona. 25W o kadar da yavaş değil aslında, A70 kullanıyorum çıktığı zamandan beri, çok iyi dolduruyor. Adaptör almama da gerek kalmaz, aynı adaptörü kullanıyorlar bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…