loneytunes
Megapat
Daha fazla
Merhaba, iyi günler. Samsung telefon kullanıcısıyım, ama çok uzun zaman sonra telefonumun bataryası çok zayıfladı. Yine Samsung’dan devam etmek istiyorum, ortalama bütçem 25-30 bin TL arasında. Bu yüzden birkaç saat araştırdım ve bu bütçede herkes S24 önermiş genel olarak. S24 FE buldum, 24 bin liraya satılıyor ve gayet de hoşuma gitti. Ama bayağı detaylı araştırdığım zaman, S24 düz modelde kullanılan işlemcinin biraz daha iyi olduğu yazıyor birçok konuda. S24 FE ekran boyutu olarak daha büyük (bu biraz cezbetti beni açıkçası) ve daha fazla batarya olduğu yazıyor, ama performans konusunda anladığım kadarıyla S24 daha iyiymiş. Bütçem aslında S24 FE için tam yetiyor, S24 en az 33 bin TL'den başlıyor, biraz pahalı. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Bu konuda gerçekten çok kararsızım ama ikisinin de beni üzmeyeceğini biliyorum. Zaten yıllardır S20+ kullanıyordum, hâlâ güzel ama dediğim gibi artık bataryası çok zayıfladı ve günü kurtaramıyorum. Bugün siparişi vereceğim, o yüzden kararımı kesinleştirmek için konu açmak istedim. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.