Samsung Galaxy S25 alınır mı?

Bütçe
45.000

SpiPaNg

Decapat
Daha fazla  
Zamanında Galaxy S7 almıştım o zamanlar 4. sınıftaydım. Zamanı için çok da güzel telefondu ve yıllarcada idare etti. Son 2 3 senedir kasmalar başladı ve hafızasıda doldu artık. Galaxy S25 almayı düşünüyorum ama sizce nasıl alınabilir mi? S24 modeli için aralarında 10k lira gibi bir fiyat farkı var ama çoğu özellik olarak aynı gibiler. Sizce bu fiyat farkına değer mi?

Zamanında Galaxy S7 almıştım o zamanlar 4. sınıftaydım. Zamanı için çok da güzel telefondu ve yıllarcada idare etti. Son 2 3 senedir kasmalar başladı ve hafızasıda doldu artık. Galaxy S25 almayı düşünüyorum ama sizce nasıl alınabilir mi? S24 modeli için aralarında 10k lira gibi bir fiyat farkı var ama çoğu özellik olarak aynı gibiler. Sizce bu fiyat farkına değer mi?

Değer. S25 alabilirsin. Ama bence butceni 5000 arttırıp S25+ alın.

İşlemci farkı dışında farklı bir numara yok. Farkını ya hissetmeyeceğiniz veya çok az hissedeceğiniz bir işlemci için 18-19 bin lira fazla ödemek isteyen buyursun alsın arkadaş. Samsung'un fiyat politikası belli. 2-3 ay sonra fiyat biraz gevşeyecek. Onu da bilin. S24 alabilirsin ama her zamanki gibi S25 al. Nefret kustum gibi oldu ama olsun. Güncelleme, kamera bakımından vb s25.

Fiyat farkına değecektir diye düşünüyorum. Piyasadaki en iyi işlemciyle geliyor. Bana göre tek eksileri batarya ve şarj süresi yoğun kullanan için 1 günü zor çıkarır ama çok kompakt telefon 7 sene de güncelleme alacak.

İşlemci dışında aralarında belirgin bir fark yok. Fakat daha yüksek performans sunduğu ve yeni nesil özellikler olduğundan. İleride çıkacak yeni nesil güncellemeleri sorunsuz çalıştıracağı varsayılırsa, kesinlikle değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı