Samsung Galaxy S25 FE vs S24

Bütçe
30000-35000

Warlxy

Decapat
Arkadaşlar acil bir karar vermem gerekiyor yakın zamanda telefon alacağım artık bu son karar olacak. Bütçem 30-35 civarı. S24 mu almalıyım S25 FE mi? Telefonu alma amacım genellikle sosyal medya fakat oyun da oynarım ara sıra sonuçta pahalı bir telefon alıyoruz. İki telefon hakkında bidiklerim bunlar: S24'ün ekran süresinden çok şikayet eden insan var, şebeke sorunu( mobil veri çekmemesi, 1-2 tık çeken yerlerde telefonun ısınması) ve genel olarak ısınma sorunu var diye de duydum fakat 2024'un tam amiral gemisi. Öte yandan S25 FE daha büyük ekran, daha iyi ekran süresine sahip ve daha yeni bir telefon aklımı kurcalıyor fakat FE model tam bir amiral gemisi deneyimi de verebilir mi bilmiyorum? Ayrıca şu anda kullandığım telefon 6.67 inç S24 alsam 6.2 inç olacak acaba alisabilir miyim sizce onu da bilmiyorum? Başka bir telefon da önerebilirsiniz fakat bu bütçede Samsung biraz daha elit bir marka olduğu için diğerlerine çok sıcak bakamıyorum fakat yine de önerebilirsiniz. Bu telefonları kullanan arkadaşlar yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy S24 ve Honor 400 Pro ekran, kamera, işlemci ve batarya olarak iyi.

Exynos 2400e vs Exynos 2400: tests and benchmarks
Hocam işlemcileri aynı aslında s24 ve s25 Fe'nin kamera ve bataryayı çok bilmiyorum.

Duyduğuma göre s25 Fe'nin daha uzun gidiyor diye biliyorum.

S25 fe kamera olarak s24'ten bi tık kötü ama fark hissedilmiyor, batarya ve ekran farkı bariz var ve daha güncel, s24 tercih etmek saçma bu fiyata s25fe varken.

Honor 400 pro da olabilir, honor 400 pro yada s25 fe.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı