Samsung Galaxy S25+ Geekbench’te Görüldü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung Galaxy S25+

Samsung’un yaklaşan Galaxy S25 serisinde sadece Snapdragon çipleri kullanacağı konusunda birçok sızıntı yapıldı. Ancak en son Geekbench listelemesi Galaxy S25+’ın Exynos 2500 ile donatıldığını gösteriyor. Bazı pazarlarda Avrupa gibi Exynos sürümü kullanılırken diğer pazarlarda Snapdragon 8 Elite yer alacak. Şirketin Exynos 2500’ün verimlilik sorunlarıyla uğraştığı söyleniyordu ancak listeme sayesinde durumun o kadar kötü olmadığını gördük. […]

Devamı: Samsung Galaxy S25+ Geekbench’te Görüldü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Samsung Galaxy S25+

Samsung’un yaklaşan Galaxy S25 serisinde sadece Snapdragon çipleri kullanacağı konusunda birçok sızıntı yapıldı. Ancak en son Geekbench listelemesi Galaxy S25+’ın Exynos 2500 ile donatıldığını gösteriyor. Bazı pazarlarda Avrupa gibi Exynos sürümü kullanılırken diğer pazarlarda Snapdragon 8 Elite yer alacak. Şirketin Exynos 2500’ün verimlilik sorunlarıyla uğraştığı söyleniyordu ancak listeme sayesinde durumun o kadar kötü olmadığını gördük. […]

Devamı: Samsung Galaxy S25+ Geekbench’te Görüldü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Açıkcası sanmıyorum exynos ile geleceğini. Ice Universe iyi bir leaker o söylediyse olacaktır.

SD 8 Elite sadece Ultra modelinde olacak o zaman. Bölgesel olarak Snapdragon ve Exynos dağılımı yapılacaksa bize genelde Exynos geliyor. Düz S25 bekleyenlere kötü haber bence. Geçmişe bakarsak Exynos çipli S serisi cihazlar hep kötü anılıyor.

Bazı ülkelerde Exynos bazılarında SD yapıyorlardı eskiden.

Bu sızıntıyı bende görmüştüm fakat sızıntı hiç güvenilir olmayan bir kaynaktan geliyor diye ciddiye almadım. Exynos 2500'ün kullanılacak halde olduğunu sanmıyorum.
SD Elite ile geleceği çok kesine yakın artık. Eğer bir anlık karar değişmezse tabii.

SD 8 Elite sadece Ultra modelinde olacak o zaman. Bölgesel olarak Snapdragon ve Exynos dağılımı yapılacaksa bize genelde Exynos geliyor. Düz S25 bekleyenlere kötü haber bence. Geçmişe bakarsak Exynos çipli S serisi cihazlar hep kötü anılıyor.

Eğer son Exynos'lardaki performansı 2500'de verebilirlerse bence fiyatlar ve vergilerden dolayı çok pahalı olacak Snapdragon versiyonu yerine Exynos versiyonu daha iyi olur. Ama zaten tüm seride SD Elite kullanılacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı