Merhaba arkadaşlar, 2-3 ay önce ağabeyimin ekranını kırmış olduğu S3'ü 130 TL'ye yaptırdım. Yaptırdığımdan 1 ay sonra yere düşürmediğim S3'ün ekranın sol üst köşesinde pembeleşme başladı. Bu pembeleşme çok küçüktü ve bir sefer bu pembeleşme gitti. 15-20 saniye sonra geri pembe olmaya başladı. Daha sonra pembeleşme sol alt köşede de oluştu. Gittikçe bu renkler yayılıyor ve mor rengine dönüyordu. Daha sonra mor siyah rengine döndü. Her ne kadar zor olsa ekranı görebiliyordum, tamamı kapanmamıştı çünkü. En son safhada telefonun alt bölümünden mürekkep siyahı bir renk çıktı ve ekranın %30'nu kapladı. Ekranın yarısı siyah diğer yarısı mürekkep siyahı rengini almıştı. Siyah olan yeri her taraf zifiri karanlık olunca görebiliyordum. Fakat mürekkep siyahı olan yeri tamamıyla göremiyordum.
En sonda bıçak kemiğe dayandı ve ekranı düzeltmeye çalıştım. Bu akşama bu konuyu açmadan hemen önce ekran birden parladı ve ekranı görebildim ama mürekkep siyahı olan yer yine görünmüyordu ve bu anlık parlama ekranı kapatıp açtığımda geçmişti. Artık şu tamirlere para vermekten bıktım. Acaba güç butonun arkasındaki bağlantı kablolarında( siyah bir bantla kapalı olan yer) bir sorun olabilir mi?