Samsung Galaxy S3 mesaj menüsünde kasma

cenker

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Cihazımı alalı 1 ay oldu. Geldiği günden beri tek sorunu mesaj menüsünde ve galeride aşağıya doğru kaydırırken kasmalar oluyor. Bu kasmaların nedeni nedir? Sadece benim telefonumda mı oluyor? Ve nasıl düzeltebilirim?

O ne demek, nasıl yapılır hiç bilmiyorum. Anlatabilir misiniz?

KIES diye bir program var. Bu program, telefonu yönetmenizi ve güncellemenizi sağlıyor. Programı indirin ve kurun. Sonra telefonunuzu USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın. Ardından KIES'i çalıştırın. KIES, telefonunuz için güncelleştirme varsa sizi uyaracaktır. Bütün güncelleştirmeleri uygulayın.

Kies'i yükledim kurdum fakat açıp telefonumu bağladığımda bağlanıyor yazısından ileriye gitmiyor.

Bağladım ama hiç yeni güncelleme yok. Uyarı tarzı bir şey de gelmedi.

"PDA:MA2 / PHONE:LLA / CSC:MA1 (THR)" Şeklinde geçerli üretici yazılımı sürümü yazıyor.

Telefondaki verilerinizi yedekleyin. SD kart ve SIM kartını çıkartın.

Telefonu kapatın.

Ses açma + ana menü tuşuna basarken güç tuşuna basın. Android logosu gelince tuşlardan elinizi çekin.

Açılan menüden Wipe Data/Factory Reset deyin ve Ses kontrol tuşları ile YES - Delte all user data deyin.
İşlem bitince Reboot system now deyip telefonu yeniden başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…