F federal09 Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #1 Merhaba telefonum Galaxy S3 Mini GT-I8190. Yavaşladığı için format atma gereği duydum format attım. Format atıp telefonu açtıktan sonra 2-3 saniye sonra donuyor. Telefonun ilk ayarlarını yapamıyorum.
Merhaba telefonum Galaxy S3 Mini GT-I8190. Yavaşladığı için format atma gereği duydum format attım. Format atıp telefonu açtıktan sonra 2-3 saniye sonra donuyor. Telefonun ilk ayarlarını yapamıyorum.
CT Fletcher Megapat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #2 Formatı nasıl yaptın? Sana tavsiyem o cihaza Cyanogenmod kurman. İnternetten araştır nasıl yapıldığını.
Formatı nasıl yaptın? Sana tavsiyem o cihaza Cyanogenmod kurman. İnternetten araştır nasıl yapıldığını.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.945 Çözümler 6 Yer Punom Pen 9 Haziran 2016 #3 Merhaba. O telefon benim ömrümü yemişti. Kasması donması delirtiyor insanı. Ya Cyanogenmod kurun ya da telefondan kurtulun. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba. O telefon benim ömrümü yemişti. Kasması donması delirtiyor insanı. Ya Cyanogenmod kurun ya da telefondan kurtulun. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamer7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #4 O telefonun doğası öyle. Donar, kasar, yavaş çalışır.. En iyisi Custom ROM kurup kullanın yada ondan kurtulun!
O telefonun doğası öyle. Donar, kasar, yavaş çalışır.. En iyisi Custom ROM kurup kullanın yada ondan kurtulun!
F federal09 Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2016 #5 CT Fletcher dedi: Formatı nasıl yaptın? Sana tavsiyem o cihaza Cyanogenmod kurman. İnternetten araştır nasıl yapıldığını. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Custom Rom yerine Stock Rom attım düzeldi. Teşşekürler
CT Fletcher dedi: Formatı nasıl yaptın? Sana tavsiyem o cihaza Cyanogenmod kurman. İnternetten araştır nasıl yapıldığını. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Custom Rom yerine Stock Rom attım düzeldi. Teşşekürler