Samsung Galaxy S4 Nasıl Rootlanır

B

BronzeBlink

Ziyaretçi
Arkadaşlar daha önce açtığım konuda yeterli bilgi alamadım ama bir takım şeyler öğrendim telefonun garantisinin gittiği gibi ama sorun değil Ben şimdi sağlam root nasıl atılır onu öğrenmek istiyorum telerfonun ram herşey kapalıyken 1.20 falan harcıyor rootlayarak gerek duymadığım şeyleri kaldırmak ve yerden tasarruf etmek istiyorum bunun bi yolu yokmu ? İşe yarar bir şekilede nasıl özelleştirebilirim telfonu

Çok telefon delisi değilim sadece kullanmayacağım şeylerin yer kaplamasını istemiyorum düzgün bir root nasıl yapılır daha önce denedim ama sanırım başarısız oldum bir arkadaş knox yazılımının sayacı arttırdığını falan söyledi root işlemini hatalı yapmam bi sorun yaratırmı lütfen yardımcı oolun arkadaşlar

Yardım edin

Bu arada yanlış yaptığım için knox sayacı 1 kere arttı bi daha düzelt menin yada sayaç artmasına rağmen rootlamanın yolu var mı ?

Ben sadece telefonu basitleştirmek istiyorum hepsi bu aslında

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç odinle uğraşmadan framaroot apk sini indir. Çalıştır ve alttaki seçeneklere bas. Eski sürümlerde 3 isim vardı şimdi aragon yazıyor sadece. Anlamadıysan framaroot diye arat youtube ye çıkar.

Bu videoyu inceler misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

doğru yapıyorum ama olmuyor ilk yaptığımda da böyle yaptım ama supersu açılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…