C ckaracar Ziyaretçi 7 Ağustos 2013 #11 ForAnAngeL dedi: Ben de salladım ama bir şey duyamadım. Genişletmek için tıkla... Kardeş sola sağa değilde aşağı yukarı sallamayı denermisin bir kez..
ForAnAngeL dedi: Ben de salladım ama bir şey duyamadım. Genişletmek için tıkla... Kardeş sola sağa değilde aşağı yukarı sallamayı denermisin bir kez..
Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2013 #12 ckaracar dedi: Kardeş sola sağa değilde aşağı yukarı sallamayı denermisin bir kez.. Genişletmek için tıkla... Bu mesajını okuduktan sonra aklıma gelen her pozisyonda salladım telefonu ama cık ses mes yok.
ckaracar dedi: Kardeş sola sağa değilde aşağı yukarı sallamayı denermisin bir kez.. Genişletmek için tıkla... Bu mesajını okuduktan sonra aklıma gelen her pozisyonda salladım telefonu ama cık ses mes yok.
C ckaracar Ziyaretçi 17 Ağustos 2013 #13 İkinci aldığım S4 telefonda böyle ses geliyor bazı arkadaşlarım ses geliyor diyor bazıları ise gelmiyor diyor, nasıl bir durumdur ben anlamadım gitti verdiğimiz para ya yazık.
İkinci aldığım S4 telefonda böyle ses geliyor bazı arkadaşlarım ses geliyor diyor bazıları ise gelmiyor diyor, nasıl bir durumdur ben anlamadım gitti verdiğimiz para ya yazık.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Ağustos 2013 #14 Ben normaldir diyorum... Sensör vs olabilir.