WHiSKeY Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 151 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #11 Sırasıyla söylüyorum adımları: 1. Bilgisayarda Samsung Kies kurulu olmalı. 2. Odin'le sammobile'dan çektiğin romu kur tekrardan. 3. yine hata verirse recovery'ye girip factory reset yap.
Sırasıyla söylüyorum adımları: 1. Bilgisayarda Samsung Kies kurulu olmalı. 2. Odin'le sammobile'dan çektiğin romu kur tekrardan. 3. yine hata verirse recovery'ye girip factory reset yap.
Skylech Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #12 Deniyeceğim. Yine hata verdi. Recovery girip factory reset yaptım samsung simgesi geliyor öylece kalıyor açılmıyor.
Deniyeceğim. Yine hata verdi. Recovery girip factory reset yaptım samsung simgesi geliyor öylece kalıyor açılmıyor.
WHiSKeY Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 151 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #13 Odin'le kurdun di mi bilgisayardan?
Skylech Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #14 Evet belki rom dosyası bozktur diye yeni indiriyorum bakalım olacakmı. Yeni indirdiğim rom dosyasını kuruyorum normalde hata verdiği yeri geçti hadi hayırlısı. Hallettim saol sorun rom dosyasındaymış.
Evet belki rom dosyası bozktur diye yeni indiriyorum bakalım olacakmı. Yeni indirdiğim rom dosyasını kuruyorum normalde hata verdiği yeri geçti hadi hayırlısı. Hallettim saol sorun rom dosyasındaymış.
WHiSKeY Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 151 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2015 #15 Sevindim sorunun cozuldugune.