Samsung Galaxy S4 ?

Pc.Manyağı.

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli/Golcuk
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Samsung Galaxy S4 alınırmı alınmassa ne tür telefon alabilirim o fiyatlara G2 nin arkası hoşuma gitmiyor o yüzden g2 istemiyorum biraz acayip gelebilir ama telefon gözüme değişik geliyor Herneyse arkadaşlar telefon tavsiye edermisiniz.

teşekkür ederim zaten haziranda alıcam telefonu yazmayı unutmuşum.Zenfone 2 yi bende düşünüyordum

S4 kullanıcısıyım. 5.0.1 güncellemesi geldikten sonra cihaz gözle görülür derecede hızlandı. En ufak donma kasma söz konusu değil. Yinede sen bilirsin. Tasarımı güzel bence ince zarif.

Zaten aklımda s4 vardı ilk önce zenfone 2 düşünüyordum.Öğrenciyim bende aşırı büyük olmasına gerek yok haziranda alıcam telefonu.Temiz 2. el almak mantıklı olurmu garantili şekilde @hackpower77

Ben 2.el aldım. Kutu garanti hiç birşey yok. Gayet güzel sıkıntısız. 2.el alıcak isen görmeden alma derim.

Zaten öyle yapıcam ilk önce incelicem telefonu jakları falan çalışıyomu diye yardımların için Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…