Yusuf Talha Kilopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #21 Bence bu parayı s5 e verirsen yazık olur. Asus zenfone 2 daha iyi.
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #22 Bilgehan Demirkaya dedi: @Kosinüs sizce önerdiğim linkten alırsam bir sorun yaşar mıyım? S5 yerine LG G4 alıyım diyorum ama telefonda sorun falan olur diye şüphe duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Telefona iyi bakacağınıza inanıyorsanız alabilirsiniz. Fakat iş bazen şansa bakar düşer, kırılır. Benim elimdeki de ithal garantili. Bence alabilirsiniz. Yusuf Talha dedi: Bence bu parayı s5 e verirsen yazık olur. Asus zenfone 2 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Asus Zenfone 2 S5'ten daha iyi değil. Hatta aksine S5 daha iyi.
Bilgehan Demirkaya dedi: @Kosinüs sizce önerdiğim linkten alırsam bir sorun yaşar mıyım? S5 yerine LG G4 alıyım diyorum ama telefonda sorun falan olur diye şüphe duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Telefona iyi bakacağınıza inanıyorsanız alabilirsiniz. Fakat iş bazen şansa bakar düşer, kırılır. Benim elimdeki de ithal garantili. Bence alabilirsiniz. Yusuf Talha dedi: Bence bu parayı s5 e verirsen yazık olur. Asus zenfone 2 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Asus Zenfone 2 S5'ten daha iyi değil. Hatta aksine S5 daha iyi.
M MaxPcKurdu Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #23 Tabikide G4. Daha performanslı ve daha güncel.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.963 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #24 S5, Zenfone 2'den daha iyi bir telefon, her şey RAM değil.
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #25 LG G4 almaya karar verdim konu kitlenebilir. @Adion konuyu kitlersen sevinirim.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #26 Konu, sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir. Bu arada hayırlı olsun.