U ugurFE Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar Merhaba, Telefon almayı düşünüyorum.İnterneti hızlı oyun performansı iyi çabuk eskimeyen dayanıklı bi telefon aradığımda karşıma bu modeller çıkıyor.Sizin bu modeller arasındaki tercihiniz nedir?
Arkadaşlar Merhaba, Telefon almayı düşünüyorum.İnterneti hızlı oyun performansı iyi çabuk eskimeyen dayanıklı bi telefon aradığımda karşıma bu modeller çıkıyor.Sizin bu modeller arasındaki tercihiniz nedir?
K Kalpsesi Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #2 G3
ragnar Kilopat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 45 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2014 #3 hepsi iyi telefonlar ama ben yetenekli kamerasından, su geçirmezliğinden ve tabii ki o şahane camlı tasarımından dolayı xperia z2 diyorum.
hepsi iyi telefonlar ama ben yetenekli kamerasından, su geçirmezliğinden ve tabii ki o şahane camlı tasarımından dolayı xperia z2 diyorum.
Alegro Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #4 Bence Z2. 2013 yılında konuşuyor olsaydık S4 derdim ama S5 pek tutmadı.